to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κατέρρευσε Gmail και Youtube: Πρωτοφανές πρόβλημα σε πολλές περιοχές της Ευρώπης

Η πλατφόρμα του Gmail κατέρρευσε σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή του Youtube, και δεκάδες χιλιάδες χρήστες αδυνατούν να μπουν στον λογαριασμό τους.


Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται σε χώρες της Ευρώπης, την Ινδία και τις ανατολικές ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης. 

Το 71% των χρηστών δεν μπορεί να συνδεθεί στον λογαριασμό του, το 13% αδυνατεί να μπει και στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου ενώ μόλις ένα 6% αναφέρει πως δεν λαμβάνει απεσταλμένα email.    «Λυπόμαστε, αλλά ο λογαριασμός σας δεν είναι, προσωρινά, διαθέσιμος. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση και προτείνουμε να προσπαθήσετε ξανά σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον πίνακα κατάστασης της G Suite για την παρούσα κατάσταση των υπηρεσιών. Αν το ζήτημα συνεχιστεί, παρακαλούμε επισκεφθείτε το κέντρο βοήθειας». 

Αναφορές κάνουν λόγο και για προβλήματα και στα google hangouts. Kαι οι δυο υπηρεσίες ανήκουν στη Google. 

«Έπεσε» και το Youtube 

H πλατφόρμα του Youtube κατέρρευσε απροσδόκητα και προς το παρόν δεν φορτώνει κανένα βίντεο, σε αναρίθμητες πόλεις και περιοχές του κόσμου.   

Όπως φαίνεται στον παγκόσμιο χάρτη του downdetector, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται σε χώρες της Ευρώπης, στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία. Δεκάδες χιλιάδες αναφορές καταγράφουν προβλήματα σύνδεσης σε ποσοστό 51%, προβλήματα αναπαραγωγής βίντεο σε ποσοστό 45% και προβλήματα εισόδου σε προσωπικούς λογαριασμούς στο 2%. 

Στην Ελλάδα προβλήματα σύνδεσης έχουν χρήστες σε Αθήνα, Κατερίνη και Ηράκλειο. 

tags: youtube, gmail, google

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)