to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:25 | 13.10.2018

πηγή: Αυγή

Κοινωνία

Κατάθεση αστυνομικού: Ο Ζακ δεν μπήκε να κλέψει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Ζώτου στην «Αυγή», ένας από τους αστυνομικούς που βρισκόταν στο σημείο έχει καταθέσει ήδη και μάλιστα κατά τις ίδιες πηγές φέρεται να αναφέρει ότι έκρινε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν μπήκε για να κλέψει γιατί αλλιώς θα έβρισκαν κάτι στις τσέπες του, όπου δεν βρέθηκε τίποτα. «Δεν ήταν παραβιασμένο τίποτα, δεν είδα ανοιχτά συρτάρια» φέρεται να έχει καταθέσει


Δεν μπορεί να βρει η αστυνομία ποια ήταν τα δύο άτομα που εμφανίζονται μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο στα βίντεο έξω από τον Βενέτη της οδού Γλάδστωνος σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, σε αίτημα του ανακριτή την εβδομάδα που μας πέρασε με το οποίο ζητούσε από την αστυνομία να ταυτοποιηθούν τα δύο αυτά άτομα, η αστυνομία έσπευσε μόλις την επομένη να απαντήσει ότι αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας από τους αστυνομικούς που βρισκόταν στο σημείο έχει καταθέσει ήδη και μάλιστα κατά τις ίδιες πηγές φέρεται να αναφέρει ότι έκρινε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν μπήκε για να κλέψει γιατί αλλιώς θα έβρισκαν κάτι στις τσέπες του, όπου δεν βρέθηκε τίποτα. «Δεν ήταν παραβιασμένο τίποτα, δεν είδα ανοιχτά συρτάρια» φέρεται να έχει καταθέσει.

Κατά πηγές του δικαστικού ρεπορτάζ, ο αστυνομικός ήταν αυτός που εμφανίζεται να κρατά στο βίντεο το επίμαχο μαχαίρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για την ύπαρξη του μαχαιριού ο αστυνομικός ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και, όπως περιγράφει ο αστυνομικός, το έπιασε από την λάμα για να μην αφήσει αποτυπώματα, καθώς δεν είχε σακούλα μαζί του για το πειστήριο. Τελικά βρήκε σακούλα από τον δρόμο, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει διηγηθεί, και στη συνέχεια συνόδεψε το ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό από όπου έφυγε έπειτα από σχετική εντολή, η οποία όριζε ότι έπρεπε να επιστρέψει στο σημείο και να το αποκλείσει, όπως και έκανε, και έπειτα από μία ώρα έλαβε την εντολή να αποχωρήσει. Στο μεταξύ, κατά τις ίδιες πηγές φέρεται να έχει καταθέσει ότι όταν πια έφτασε, τα γυαλιά είχαν ήδη σκουπιστεί από τον κοσμηματοπώλη, κάτι που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ε. Ζώτου

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)