to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:28 | 04.04.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Κοινωνία

Κατακραυγή από μέλη της ΠΟΕΔΗΝ κατά του προεδρείου της ομοσπονδίας τους

Αθλιότητες του προέδρου Μιχάλη Γιαννακού και της παρέας του, που γελοιοποιούν την ΠΟΕΔΗΝ, καταγγέλλει το Δίκτυο Αυτόνομων Σχημάτων Υγείας «ΑΡΜΑ». Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με το «ΑΡΜΑ», έχουν ανάγκη από μια ομοσπονδία που θα συζητά, θα διεκδικεί και θα αγωνίζεται για τα συμφέροντά τους, τονίζεται στην ανακοίνωση τους, μέσω της οποίας στηλιτεύουν την μετατροπή της σε έναν «περιφερόμενο θίασο» ο οποίος δίνει κακόγουστες παραστάσεις που κατεβαίνουν, λόγω ελλείψεως θεατών, την ίδια μέρα.


Η ανακοίνωση του Δικτύου Αυτόνομων Σχημάτων Υγείας Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα

«Ως εδώ και μη παρέκει. Οι αθλιότητες του Προέδρου και της παρέας του που γελοιοποιούν την ΠΟΕΔΗΝ να τελειώσουν εδώ και τώρα!!!
Σήμερα, Δευτέρα 2/4 οι εργαζόμενοι ζήσαμε άλλο ένα σώου του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και της παρέας του. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ, χρησιμοποίησε μια κινητοποίηση του Νοσοκομείου του (Δρομοκαιτείου) για να εμπλέξει και την Ομοσπονδία σε γελοιότητες όπως κάνει εδώ και 2 χρόνια.
Με τούρτες, κεράκια και τραγουδάκια, έδωσε ένα σώου για τα κανάλια, με καμιά 20ρια Πασόκους  έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι έχει «πουλήσει τη ψυχή του» για 10 λεπτά δημοσιότητας.

Με ΟΛΕΣ τις παρατάξεις της Ομοσπονδίας να μην συμμετέχουν στη σημερινή φιέστα, για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος διασύρει την Ομοσπονδία για να εγγράψει ένσημα για την επικείμενη βουλευτική του κάθοδο.
Και όλα αυτά, όταν ήδη είχε προγραμματιστεί ραντεβού με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για την Τρίτη 3/4 ώρα 12. Ένα ραντεβού που ακυρώθηκε, προφανώς με καθοριστική ευθύνη του  Προέδρου και της παρέα του, μετά τις σημερινές αθλιότητες.

Είναι καθήκον ΟΛΩΝ των Παρατάξεων να βάλουμε ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ στο διασυρμό και στη γελοιοποίηση της Ομοσπονδίας. Είναι δε επιτακτικό καθήκον της παράταξης της πλειοψηφίας να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες αθλιότητες σαν τη σημερινές, που μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από μια Ομοσπονδία που θα συζητά, θα διεκδικεί και θα αγωνίζεται για τα συμφέροντά τους. Δυστυχώς ο Πρόεδρος και η παρέα του την έχουν μετατρέψει σε ένα «περιφερόμενο θίασο» που δίνει κακόγουστες παραστάσεις που κατεβαίνουν, λόγω ελλείψεως θεατών, την ίδια μέρα...

Υ.Γ : Με 5500 μόνιμες προσλήψεις 2016-17(σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) πόσο γελοίοι μπορεί να είναι Ο Πρόεδρος και η παρέα του να  τραγουδάνε μπροστά σε μια τούρτα με το Πρωθυπουργό Πινόκιο!!, μιλώντας για «προσλήψεις που δεν έγιναν ποτέ!!». Τίποτα άλλο...».
tags: ΠΟΕΔΗΝ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)