to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:42 | 05.07.2015

Πολιτική

Καταγγελίες: Μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν το έντυπό τους ως έγκυρο ψηφοδέλτιο

Πλήθος καταγγελιών φτάνουν από νωρίς το πρωί στο left.gr που αφορούν τη δράση μελών του ΚΚΕ έξω από εκλογικά κέντρα.


Μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν έξω από εκλογικά κέντρα ως έγκυρο ψηφοδέλτιο το έντυπο με την πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα. 

Το έντυπο φυσικά και είναι άκυρο, δεδομένου ότι για το δημοψήφισμα χρησιμοποιείται, με βάση τον κανονισμό, ένα ψηφοδέλτιο με τη δυνατόττητα επιλογής ΟΧΙ ή ΝΑΙ και το λευκό.

Παράλληλα, ψηφοφόροι αναφέρουν ότι μέλη του ΚΚΕ τρομοκρατούν τον κόσμο έξω από τα εκλογικά κέντρα με σενάρια για κούρεμα καταθέσεων και έξοδο από το ευρώ σε πρίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ.

Το 902.gr διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας το left.gr:

«Προβοκατόρικα ψέματα συνεχίζει να διαδίδει η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «left.gr». Σύμφωνα με τελευταία ανάρτηση, η ιστοσελίδα δέχεται «καταγγελίες» ότι μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν ως έγκυρο ψηφοδέλτιο την πρόταση του ΚΚΕ και ότι διαδίδουν πως με το ΟΧΙ έρχεται η χρεωκοπία.

Πρόκειται για ανυπόστατα ψέματα. Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ βρίσκονται έξω από τα εκλογικά τμήματα -όπως άλλωστε είχε δηλώσει το ΚΚΕ από την ίδια τη συζήτηση για το δημοψήφισμα στη Βουλή το περασμένο Σάββατο- και ενημερώνουν μαζικά τους εργαζόμενους, τον λαό για την θέση του Κόμματος στο δημοψήφισμα, σημειώνοντας πως είτε το «ναι» επικρατήσει είτε το «όχι», την επόμενη ημέρα τον περιμένουν νέα αντιλαϊκά μνημόνια τα οποία δεν πρέπει να ανεχτεί, ότι ο λαός ούτως ή άλλως θα χάσει και άλλα δικαιώματα, θα επιδεινωθεί η ζωή του. Ενημερώνουν ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο προτάσεις Γιούνκερ και Τσίπρα είναι αμελητέες και το αποδεικνύουν, μάλιστα, με πίνακα που δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες ο «Ριζοσπάστης». Αυτά φαίνεται ότι ενοχλούν τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό καταφεύγουν για άλλη μια φορά στην προβοκάτσια...»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)