to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:25 | 22.06.2022

Κοινωνία

Καταγγελία εργαζομένων ΣΤΑΣΥ: Έβαλαν συρμούς χωρίς κλιματισμό στον ηλεκτρικό

«Η διοίκηση της Εταιρείας αντί να φροντίσει να αποκατασταθούν οι ελλείψεις και να επιδιορθωθούν οι βλάβες στους συρμούς, προχωράει σε εμβαλωματικές λύσεις δρομολογώντας στη Γραμμή 1 συρμούς του Μετρό, που δεν διαθέτουν κλιματισμό!», σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ


Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι:

Η έλευση του καύσωνα μας υποχρεώνουν να επισημάνουμε, για μια ακόμα φορά, ότι πολλοί συρμοί στη Γραμμή 1 της ΣΤΑ.ΣΥ στερούνται κλιματισμού, γεγονός που προϊδεάζει για την ταλαιπωρία των επιβατών στις μετακινήσεις τους εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών..

Το πρόβλημα το επισημάναμε και σε πρόσφατο δελτίο τύπου, υπογραμμίζοντας ότι η αιτία βρίσκεται στην αδυναμία αποκατάστασης των βλαβών στην πλειοψηφία των συρμών της Γραμμής 1, εξαιτίας δραματικών ελλείψεων σε ανταλλακτικά και εξειδικευμένο προσωπικό.

Δυστυχώς, η Διοίκηση της Εταιρείας αντί να φροντίσει να αποκατασταθούν οι ελλείψεις και να επιδιορθωθούν οι βλάβες προχωράει σε εμβαλωματικές λύσεις δρομολογώντας στη Γραμμή 1 συρμούς του Μετρό, που δεν διαθέτουν κλιματισμό!

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους επιβάτες για την ταλαιπωρία, που θα υποστούν και να καταγγείλουμε, για μια ακόμα φορά, τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ για την αδράνειά της να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καύσωνα, την αποκατάσταση του κλιματισμού και γενικότερα των βλαβών στους συρμούς της Γραμμής 1.

Καταλήγοντας θέλουμε να εκφράσουμε την ευχή να μην αντιμετωπίσει κανένας επιβάτης προβλήματα υγείας στην διάρκεια της μετακίνησής του εν μέσω καύσωνα με συρμό χωρίς κλιματισμό!.....

tags: Μετρό

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)