to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:46 | 27.11.2012

left.gr

Πολιτική

Καταδικάζουμε την κοροϊδία απ' όπου κι αν προέρχεται, Αντωνάκη μου!

Ο Αντώνιος ο Ευρωδιασώστης και της μνημονιακής παρλαπίπας το κάγκελο.


«Χθες έκλεισε και τυπικά –έκλεισε οριστικά– μια πολύ γκρίζα, μια πολύ σκοτεινή περίοδος για την Ελλάδα» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στο διάγγελμά του μετά το Eurogroup.
Και τώρα που είδαμε το φως το αληθινό, αφού τη ΔΕΗ και το χαράτσι της μαζί δεν έχουμε να τα πληρώσουμε, θα πορευόμαστε με οδηγό το σαμαρικό άστρο της Μερκεέλ!


Ο Αντώνιος ο Γ' ο Μνημονιακός μας είπε επίσης ότι κατάφερε να θέσει τις βάσεις ώστε το ελληνικό χρέος να ξαναγίνει βιώσιμο. Τι ανάσκελα το ξάπλωσε, τι μπρούμυτα, τι τεχνητές αναπνοές του έκανε... Μέχρι κονιακάκι το κέρασε ο πρωθυπουργός ως σκύλος του Αγίου Βερνάρδου! Κατάφερε ο Παμμέγιστος Σαμαράς -όπως μας τόνισε- να διασφαλίσει την παραμονή μας στο ευρώ. Γιατί αλλιώς τα δεινά θα γίνονταν πολύ χειρότερα... Θα χρωστούσαμε σε δραχμές κι άλλο είναι να πεινάνε τα παιδιά επειδή δεν έχουν ένα ευρώ να πάρουν κουλούρι κι άλλο να χρειάζονται ψωροδραχμές... Τουλάχιστον ευρωπεινάνε! 


Ο Αντώνιος ο Ευρωδιασώστης δεν μας είπε βέβαια τίποτα για την παραμονή του ευρώ στην τσέπη μας... Μας μίλησε για τη δόση του. Μόνο που τώρα που βρήκαμε τη δόση, χάσαμε τη σύριγγα!


Η ανακεφαλαίωση των τραπεζών θα γίνει! Αυτό είπε ο Τρισμέγιστος και ανακουφιστήκαμε ούλοι! 


Μετά είπε κάτι σαν τα κάλαντα ή τα καλιαρντά -θα σας γελάσω και δεν το θέλω- για τον περιορισμό της ανεργίας και την ανάκαμψη που θα έρθει και θα 'ναι μέρα μεσημέρι και θα μας πιάσει πάνω στο φαΐ, γιατί την αγαπάει η πεθερά της... 


«Το πιο σημαντικό ίσως είναι ότι με τη χθεσινή συμφωνία, το συνολικό χρέος μας μειώνεται επιπλέον κατά 20% του ΑΕΠ», τόνισε ο πρωθυπουργός! Να φανταστείτε κάποιος άλλος προκάτοχός του είχε πάει στο Καστελόριζο όταν το χρέος ήταν στο 120% για να μας σώσει... Και φάγαμε το πρώτο πακέτο. Τώρα μας τάζουν ότι τσούκου-τσούκου σωθήκαμε γιατί ΘΑ το πάνε στο 124%!!!


Ανοίγει ο δρόμος για την Αναγέννηση της χώρας, είπε ο κ. Σαμαράς και θύμισε Μιχαήλ Άγγελο! 

 
Μας τόνισε επίσης ότι μιλούσανε λίγο και κάνανε πολλά στις 3.245,678 συσκέψεις της μνημονιακής τριάδας. Και ευχαρίστησε και τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς, τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, γιατί ο Σαμαράς είναι Μεσσήνιος, ξέρει από καλό λάδι και καλούς συνεταίρους στο να βγάζει το λάδι του λαού. Δεν ξέχασε επίσης να ευχαριστήσει και όλους τους βουλευτές που έδωσαν σκληρές μάχες, γονατιστοί, προσκυνώντας το τοτέμ του Μνημονίου.

 
Στο τέλος σαν να μπήκε μέσα του η Σκληρή Τριάδα: η αντρίλα, ο πατριωτισμός του Ελληναρά και το πνεύμα του Τσακ Νόρις ταυτοχρόνως. «Εμείς οι Έλληνες είμαστε για τα δύσκολα… Και στα δύσκολα βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας» είπε ο Μνημονιολάτρης και ανατρίχιασε το Πανελλήνιο. 


Κι έτσι με την τρίχα κάγκελο ξεπαγιάζουμε στα στερούμενα θέρμανσης διαμερίσματά μας και γινόμαστε όλο και πιο σκληροί και καταδικάζουμε την κοροϊδία απ' όπου κι αν προέρχεται!

Για τη βία ας μη μιλήσω καλύτερα... Γιατί αν κρίνουμε από τη βία των μνημονιακών μέτρων, εσύ την έχεις μεγαλύτερη!


Δείτε εδώ το πραγματικό διάγγελμα Σαμαρά:


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)