to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:23 | 16.12.2022

Πολιτική

«Καρνάβαλο» αποκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη η Καθημερινή

Εξαιρετικά επιθετικό σχόλιο με υπονοούμενα από τη ναυαρχίδα της δεξιάς παράταξης για τον υπουργό Ανάπτυξης


Με τον εξαιρετικά απαξιωτικό τίτλο «Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο», από το πασίγνωστο τραγούδι που δονεί τους καρναβαλιστές τις ημέρες της Αποκριάς, η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», επιφυλάσσει ένα εξαιρετικά οξύ σχόλιο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με βαρύτατα υπονοούμενα.

Ο συντάκτης της στήλης «Στέντωρ» κάνει λόγο για επικοινωνιακό ντελίριο για το «καλάθι του νοικοκυριού» και το «καλάθι του Αη Βασίλη», χαρακτηρίζοντάς το, μάλιστα, business as usual. Και το σχόλιο κλείνει με την εξής υποτιμητική φράση «Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

Αναλυτικά το σχόλιο της «Καθημερινής»

«Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο

Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το “καλάθι του νοικοκυριού” και, τώρα, για το “καλάθι του Αη Βασίλη” είναι business as usual. Τουλάχιστον, οι πόζες με τα λαμπιόνια και αγιοβασιλάκια-που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κομκασέ. Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

Σε αδυναμία του συντάκτη να συλλάβει την λαϊκή σημασία των μέτρων που λαμβάνει αποδίδει ο Α. Γεωργιάδης το καυστικό σχόλιο της Καθημερινής, αμφισβητώντας τη φερεγγυότητά του. Γράφει συγκεκριμένα στο Twitter:

«Είναι φυσιολογικό άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα στον πλούτο, να μην μπορούν να νιώσουν την ανάγκη του αδύναμου για έστω λίγο καλύτερες τιμές. Αν για να το επιτύχω χρειάζεται να χλευάζει το στυλ μου η έγκριτη Καθημερινή μαζί με τον "έγκριτο" και την παρέα τους, δεκτόν!»

Με πληροφορίες από: Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)