to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:10 | 30.01.2022

Πολιτική

«Καρφώνει» και τον Μητσοτάκη (που δήθεν δεν τον ξέρει) ο Φουρθιώτης: Η φωτογραφία με μηνύματα προς τη Μαρέβα

Απάντηση στον Μητσοτάκη που δήθεν δεν τον ξέρει έδωσε ο Μένιος Φουρθιώτης αναρτώντας φωτογραφία από μηνύματα αποστολής βίντεο προς τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.


Γράφει στην νέα του ανάρτηση ο υπόδικος  παρουσιαστής:

«Μετά τον πρωθυπουργό που τάχα που δεν ξέρει το όνομά μου, για δείτε όταν έβλεπε ο ίδιος και η σύζυγός του τα βίντεο αφιερώματα εάν με γνώριζε!».

Νωρίτερα σήμερα νέα μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιωτης, μετά και την παραδοχή Γεραπετρίτη περί «τριών ή τεσσάρων τηλεφωνικών επικοινωνιών».

Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μένιος Φουρθιώτης δείχνει μία σειρά από μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις τον Φεβρουάριο του 2021, με τον Γεραπετρίτη, κάτι που δείχνει τις συχνές επαφές που είχαν μεταξύ τους.

Στην ανάρτησή του ο Φουρθιώτης εκθέτει το Γεραπετρίτη και υποστηρίζει ότι δεν είχαν μόνο τρεις ή τέσσερις επικοινωνίες, όπως υποστήριξε στη Βουλή ο υπουργός αλλά πολύ περισσότερες. Επίσης αφήνει αιχμές και για άλλους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται για ακόμη μια φορά και θα πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει είναι τι είδους επαφές είχαν υπουργοί της ΝΔ με τον Μένιο Φουρθιώτη και με τι ανταλλάγματα;

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms? Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021; Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται και συνέχεια … επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσας; Οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και αυτοί δεν με γνώριζαν ;» ανέφερε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)