to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:55 | 13.12.2014

Κοινωνία

Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων με 1 νεκρή και τραυματίες στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (ενημέρωση)

Μια νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της καραμπόλας 35 οχημάτων που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας κοντά στα παλαιά διόδια Σχηματαρίου.


Μια νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της καραμπόλας 35 οχημάτων που σημειώθηκε στο 61ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας κοντά στα παλαιά διόδια Σχηματαρίου. Οχτώ τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, δύο εκ των οποίων είναι σοβαρότερα αλλά δεν κινδυνεύει η υγεία τους.

Οι πυροσβέστες έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες  κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα και τότε συνειδητοποίησαν ότι δεν είχε σφυγμό.

Μέσα στο ασθενοφόρο τα μέλη του ΕΚΑΒ κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, από τα πολλά και σοβαρά τραύματά της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας Γιάννη Καρούζο συνολικά οχτώ τραυματίες έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται. Δύο είναι πολυτραυματίες σε σοβαρότερη κατάσταση χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους, όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

 

Στην καραμπόλα εμπλέκονται ένα λεωφορείο και δύο νταλίκες, ενώ για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάδοχος εταιρία που πραγματοποιεί έργα στην εθνική Αθηνών - Λαμίας είχε τοποθετήσει ελλειπή σήμανση στο σημείο. Αυτό -σε συνδυσμό με τις κακές καιρικές συνθήκες- θεωρείται η πιθανή αιτία της καραμπόλας.

Πληροφορίες: in.gr, Ναυτεμπορική

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)