to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κάποιες σκηνοθετημένα τυχαίες συναντήσεις

Καλή η πλάκα με τον "Ντάλτον" και το άλογό του αλλά μη νομίζουν στο Μαξίμου πως τρώμε κι εμείς την ίδια τροφή με την "Ντόλυ" με τα δήθεν τυχαία


Είναι αυτές οι όλως τυχαίες αλλά ιδιαιτέρως προβεβλημένες συναντήσεις του πρωθυπουργού μας με κάποιους πολίτες που, όσο και να μην το θέλεις, βάζουν μέσα σου το μικρόβιο της αμφιβολίας. Από την εποχή που οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισαν να μας βομβαρδίσουν με το βίντεο της τυχαίας συνάντησης του πρωθυπουργού με μια κυρία που όλως τυχαίως ήταν στενή συνεργάτιδα του Κωστή Χατζηδάκη ήταν που ψυλλιαστήκαμε πως δεν τίποτα δεν είναι τυχαίο όσον αφορά το επικοινωνιακό παιχνίδι του Μαξίμου.

Όπως τότε λοιπόν, έτσι και τώρα, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια τυχαία -αλλά βιντεοσκοπημένη- συνάντηση με τον “Ντάλτον” του θεσσαλικού κάμπου, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τυχαίο θα ήταν, και μάλιστα θαύμα της τύχης, αν κατάφερναν να συναντήσουν τυχαία τον πρωθυπουργό μας τίποτα υγειονομικοί, τίποτα εκπαιδευτικοί, τίποτα πυρόπληκτοι ή, στην τελική, να είχαν μια τυχαία συνάντηση μαζί του οι άστεγοι σεισμόπληκτοι από το Δαμάσι. Αυτοί, αν κατάφερναν να τον συναντήσουν, θα είχαν τύχη βουνό, καθώς δεν είναι από τους πολιτικούς που πλησιάζεται εύκολα και, κυρίως, μη προγραμματισμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά μόνο υπό την επίβλεψη του αρμόδιου “σκηνοθέτη” που προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια τις τυχαίες συναντήσεις του πρωθυπουργού μας, όπως καλή ώρα με τον πασίγνωστο πλέον “Ντάλτον” της Θεσσαλίας.

Τον ξέγνοιαστο καβαλάρη που κατάφερε να πέσει πάνω στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη μέση του πουθενά και να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής χωρίς να θορυβηθεί ούτε ένας άνδρας από την προσωπική ασφάλεια του πρωθυπουργού, που κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του φυλασσόταν από πέντε χιλιάδες αστυνομικούς ώστε να αποφύγει κάποιες τυχαίες συναντήσεις με ενοχλητικούς διαδηλωτές. Οπότε καλή η πλάκα με τον “Ντάλτον” και το άλογό του αλλά μη νομίζουν στο Μαξίμου πως τρώμε κι εμείς την ίδια τροφή με την “Ντόλυ” με τα δήθεν τυχαία.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)