to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κάνουν όλοι τον βλάκα

Η εκδοχή που υιοθετεί η κυβέρνηση είναι ότι ο βουλευτής της δεν είναι ρατσιστής, όπως ο Παναγιώταρος που είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, απλώς πάτησε λάθος κουμπιά


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ο Μπογδάνος θεωρούνται επαρκείς και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Στην πραγματικότητα, ο βουλευτής της Ν.Δ., που δημοσιοποίησε στο Διαδίκτυο ονόματα 5χρονων μαθητών νηπιαγωγείου, δεν έκανε την παραμικρή επανόρθωση. Είπε απλώς ότι όλα ήταν μια σειρά λαθών «εκ παραδρομής» και αβλεψιών. Δηλαδή έκανε τον βλάκα.

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση χαρακτηρίζει επαρκή αυτή την ανεκδιήγητη και κουτοπόνηρη «επανόρθωση» δείχνει ότι σκέφτεται με ακριβώς τον ίδιο υποκριτικό τρόπο. Ειδικά μετά από τρεις μέρες εκκωφαντικής σιωπής.

Η εκδοχή λοιπόν που υιοθετεί η κυβέρνηση είναι ότι ο βουλευτής της δεν είναι ρατσιστής, όπως ο Παναγιώταρος που είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, απλώς πάτησε λάθος κουμπιά. Λες και ο κόσμος δεν ξέρει ποιος είναι ο Μπογδάνος και τι ακριβώς κάνει συστηματικά. Αλλά η κυβέρνηση έκανε κι αυτή τον βλάκα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον βουλευτή να μην ξαναξεσηκώσει εναντίον της τα κοινωνικά δίκτυα.

Δυστυχώς, όλο αυτό το επικοινωνιακό μασκαραλίκι δεν έπεισε την Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία παρενέβη και ζήτησε τη διενέργεια ποινικής έρευνας. Το γεγονός αυτό εκθέτει πολύ σοβαρά την κυβέρνηση. Γιατί αυτή η άθλια ενέργεια συνιστά ποινικό αδίκημα, πράγμα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπέρασε με αξιοσημείωτη άνεση.

Δύσκολη δουλειά να πατάς σε πολλές βάρκες. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εκτεθείς. Και, όπως αποδεικνύεται, το να υποτιμάς τη νοημοσύνη του κόσμου περισσότερο σε εκθέτει, παρά σε βοηθάει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)