to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:29 | 09.09.2021

πηγή: Sport24.gr

Αθλητισμός

Κανονικά οι εκλογές στην ΕΟΚ - Απορρίφθηκε προσφυγή της πλευράς Φασούλα

Κανονικά θα διεξαχθούν όπως όλα δείχνουν οι εκλογές της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου έπειτα από την απόρριψη της προσφυγής μέλους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα από το Πρωτοδικείο Αθηνών.


Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την προσφυγή του μέλους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα το πρωί της Πέμπτης (9/9) και όπως όλα δείχνουν οι εκλογές της ΕΟΚ θα διεξαχθούν κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 12 Σεπτεμβρίου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Θυμίζουμε ότι μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογικές διαδικασίες της Ομοσπονδίας, ο Αθανάσιος Τρακάλας, κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών το πρωί της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου, ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαιώματος ψήφου των 73 σωματείων, είτε την αναβολή των εκλογών. Η προσφυγή του αυτή απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, με τις εκλογές να διεξάγονται κανονικά.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Φασούλας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (8/9) αναφέρθηκε στον λόγο που έγινε η προσφυγή, επισημαίνοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ως προάσπιση της καθαρότητας της διαδικασίας, αφού έκανε λόγο για προσπάθεια νόθευσης και αλλοίωσης του εκλογικού σώματος κατά 12%.

Ως έναν "εμφύλιο" που αποφεύχθηκε χαρακτήρισε την απόρριψη της προσφυγής από μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα από το Πρωτοδικείο Αθηνών, ο έτερος υποψήφιος για την προεδρεία Άγγελος Παπανικολάου. 

Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

"Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν… Η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ αποφεύχθηκε σήμερα το πρωί με την απόρριψη της προσφυγής για τη ματαίωση των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Μαζί αποφεύχθηκε και ο 'εμφύλιος', που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς λόγους…

Τα Σωματεία δικαιώθηκαν για έβδομη φορά. Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει ότι στο Ελληνικό Μπάσκετ δεν χωρούν 'παιδιά' και 'αποπαίδια'. Δεν χωρούν σωματεία 'δικά μας' και 'δικά σας'. Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι ένα και αδιαίρετο και προπάντων, ισχυρό. Κυρίως, δε, το Ελληνικό Μπάσκετ δεν δύναται να συρρικνωθεί, μόνο και μόνο για να εκλεγούν συγκεκριμένοι παράγοντες.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής και πλέον, επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο. Το Ελληνικό Μπάσκετ ψηφίζει την Κυριακή για την ανάδειξη ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γυρίσει σελίδα…".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)