to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κανένα θέμα δεν βλέπει η Ν.Δ. με τα «πόθεν έσχες» του Κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του (βίντεο)

Κανένα θέμα δεν βλέπουν τόσο ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, όσο και ο εκπρόσωπος τύπου της Βασίλης Κικίλιας με τα πόθεν έσχες της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη, για τα ακίνητα, μεταξύ αυτών και του Βολταίρου, στο Παρίσι .


 Όπως υποστηρίζουν τα στελέχη της Ν.Δ. είχε τη δυνατότητα να τα αγοράσει λόγω της πολυετούς εργασίας της, ως υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος .

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκης το πρωί στο ΣΚΑΙ, αφού άφησε αιχμές ότι πρόκειται για θέμα που αφορά την προσωπική ζωή δύο ανθρώπων και άρα εμπίπτει στην σφαίρα του κουτσομπολιού να ρωτάμε για το πόθεν έσχες της πρώην συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι το ζευγάρι χώρισε το 2007 και ξαναβρέθηκαν το 2015.

«Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατατίθεται κάθε χρόνο και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Βουλής», άρα «που είναι το μυστικό ως προς τον Κυριάκο;»

Στην ερώτηση ότι από το 2011 δεν ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του σύμφωνα με δήλωσή του ίδιου του Κ. Μητσοτάκη και άρα έπρεπε να είχε αναρτηθεί το πόθεν έσχες της συζύγου του απάντησε:

«Μα δεν είναι από το 2011, 2012», «Μα τι συζητάμε; Μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα των ανθρώπων, δεν ισχύει αυτό, το ξέρει όλος ο κόσμος…» είπε ο Κ. Χατζηδάκης,.

Η κ. Μαρέβα διέθετε τα χρήματα για τέτοιου είδους επενδύσεις

Συνέχισε λέγοντας ότι «μετά την επανένωση του ζευγαριού, υποβάλλεται η φορολογική δήλωση, απλώς έχει δοθεί παράταση και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο έλεγχος». Όσο για το που βρήκε τα λεφτά η κ. Μαρέβα, η απάντηση του αντιπροέδρου ήταν ότι «ήταν επί σειρά ετών υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων τραπεζών και από το πόθεν έσχες της αποδεικνύεται ότι είχε αυτά τα χρήματα και πολύ παραπάνω για να κάνει τέτοιου είδους επενδύσεις».

Στο ίδιο κανάλι λίγο μετά και ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας επικαλέστηκε την πολύχρονη θητεία της συζύγου του κ. Μητσοτάκη ως «κορυφαίο στέλεχος σε ξένη τράπεζα» επί 11 χρόνια ,κάτι που σύμφωνα με τον κ. Κικίλια αιτιολογεί την αγορά «πολλαπλών σπιτιών». «Υπερκαλύπτει με τα πόθεν έσχες της όχι την αγορά ενός σπιτιού, αλλά την αγορά πολλαπλών σπιτιών».

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα» διαβεβαίωσε και  επιτέθηκε στην κυβέρνηση ότι «με οχετό, λάσπη και συκοφαντίες» αναμοχλεύει υποθέσεις προ 10ετίας και 20ετίας με σκοπό να αποπροσανατολίσει τους πολίτες, από τα σοβαρά προβλήματα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)