to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:59 | 03.03.2022

Πολιτική

Κανείς δεν πάει χαμένος: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης, συναντήθηκε με Μητσοτάκη

Ο πρώην υπ. Προστασίας του Πολίτη - που επί των ημερών του η αστυνομική αυθαιρεσία έφτασε σε ύψη - ρεκόρ - θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών στις εθνικές εκλογές.


O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα της Πέμπτης συνάντηση με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και έγινε συζήτηση για όλο το φάσμα των πρόσφατων εξελίξεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών στις εθνικές εκλογές.

Ετσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...επιβραβεύει τον υπουργό που έστειλε τα ΜΑΤ σε Χίο και Λέσβο να καταπνίξουν τις αντιδράσεις των νησιωτών για τις προσφυγικές υπερδομές - φυλακές, τον υπουργό που προϊστατο των δυνάμεων καταστολής που ξυλοκοπούσαν πολίτες στη Νέα Σμύρνη εν μέσω πανδημίας, τον υπουργό που άφησε τη μισή Εύβοια να καεί, τον υπουργό της αμετροέπειας που έδωσε πράσινο φως σε κάθε είδους αστυνομική αυθαιρεσία...

Ποιους εξέλεξε η ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών

Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2019, στην περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών όπου τώρα «κατεβάζει» τον Χρυσοχοϊδη ο Κυρ. Μητσοτάκης, είχαν εκλεγεί από τη ΝΔ τρεις βουλευτές, ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης (έδρα την οποία και κράτησε, καθώς ο πρωθυπουργός επιλέγει από ποια περιφέρεια από τις δύο όπου κατεβαίνει λαμβάνει την έδρα του) αφήνοντας εκτός Βουλής τον Γερ. Γιακουμάτο), ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Λοβέρδος, ενώ ακολουθούσαν, χωρίς να λάβουν έδρα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Δημ. Καλογερόπουλος.

Στην ίδια περιφέρεια η ΝΔ ε ίχε έρθει 2η με περίπου 30%, έναντι 38,6% του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)