to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 30.01.2018

Πολιτική

Κανάλια χορηγοί επικοινωνίας συλλαλητηρίου

Μεγάλο μέρος των δελτίων αναλώθηκε στη «χορηγία επικοινωνίας» του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου. Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκε και πάλι το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και η συνάντηση Κοτζιά - Νίμιτς. Τα κανάλια σήμερα έπαιξαν τα ερωτήματα Μαξίμου για τις διαρκείς παλινωδίες της ΝΔ στο Μακεδονικό, ακούσαμε τον Άδ. Γεωργιάδη που έλεγε «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία», έμφαση όμως και πάλι δόθηκε στις θέσεις των ΑΝΕΛ. Ακολούθησαν οι ειδήσεις για την επίσημη επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ, την αντιπαράθεση στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, την τουρκική εισβολή στην Αφρίν, καθώς και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Τα δελτία σε μεγάλο μέρος τους μετατράπηκαν σε διαφημιστικά μηνύματα για το επικείμενο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό:

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

«Δημιουργική και παραγωγική» η συνάντηση Κοτζιά - Νίμιτς

Ο διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών για το ζήτημα της ονομασία της ΠΓΔΜ, Μ. Νίμιτς, συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, στο υπουργείο Εξωτερικών. (αναλυτικά)


 

«Συμφωνεί η ΝΔ με τον σημερινό αντιπρόεδρο που έλεγε ότι "ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία";»

«Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑ.Ο.Σ για το ονοματολογικό» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. (αναλυτικά)




 

Όταν η Ντόρα έλεγε «θλιβερό κεφάλαιο του Σκοπιανού ο Σαμαράς» και «μοναδική λύση η σύνθετη ονομασία»

Ευτυχώς υπάρχουν και αρχεία γιατί με τη διγλωσσία της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της, δεν προλαβαίνουμε να επισημαίνουμε τις παλινωδίες στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. (αναλυτικά)


 

Αλ. Τσίπρας για το Μουσείο Ολοκαυτώματος: Τίποτε και κανένας δεν ξεχάστηκε, ούτε οι εγκληματίες, ούτε τα θύματα

Το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη υπενθυμίζει ότι κανένας και τίποτε δεν ξεχάστηκε. Ούτε οι εγκληματίες ούτε τα εγκλήματά τους, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,  κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της ανέγερσης του Μουσείου του Ολοκαυτώματος. (αναλυτικά)


 

«Δεν θα μετατρέψουμε τη Βουλή σε τηλεοπτικό παράθυρο»

«Οι βουλευτές της πλειοψηφίας, όπως και η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Τ. Χριστοδουλοπούλου, υπερασπίζονται συστηματικά το κύρος της Επιτροπής και σέβονται την κοινοβουλευτική διαδικασία», απαντάει η Κουμουνδούρου στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί προσπάθειας «συγκάλυψης του "σκανδάλου Καμμένου" από την κυβερνητική πλειοψηφία». (αναλυτικά)


 

«Το 2017 ήταν έτος-ορόσημο για την ελληνική οικονομία» - Αναλυτικά στοιχεία

«Το 2017 ήταν έτος - ορόσημο για την Ελληνική οικονομία, καθώς την έβγαλε από την πολυετή οικονομική κρίση και ύφεση επαναφέροντάς την στην ατραπό της ανάκαµψης», υπογραμμίζεται στο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για τους δύο τελευταίους μήνες του 2017. (αναλυτικά)


 

ΟΑΕΔ: Οι πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 δήμους

Αναρτήθηκαν σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2018, στη διεύθυνση www.oaed.gr και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», οι πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους - Β΄ κύκλος. (αναλυτικά)


 

Με ευνοϊκές διαθέσεις περιμένουν τα ελληνικά ομόλογα οι διεθνείς αγορές

Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων η έκδοση επταετούς ομολόγου με στόχο τα 3 δισ. ευρώ - Κάτω και από τις 300 μονάδες ενδοσυνεδριακά το spread μετά τον Φεβρουάριο του 2010 - Τρεις εκδόσεις έως το τέλος καλοκαιριού. (αναλυτικά)


 

«Οι νέες τεχνολογίες θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, ψυχαγωγούμαστε, εκπαιδευόμαστε»

Τα ευρήματα μελέτης για τη διείσδυση της ευρυζωνικότητας και τη δημιουργία όρων οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν στο ξενοδοχείο King George, σε ειδική έκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕ), παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά. (αναλυτικά)


 

Οι εργαζόμενοι του Mega έξω από τα γραφεία Βαρδινογιάννη: Διεκδικούν δεδουλευμένα και το μέλλον τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, πραγματοποιούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega Channel. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)