to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:31 | 24.01.2015

Κοινωνία

Καμπάνια: Την Κυριακή ψηφίζω αυτό που λέει η καρδιά μου!

«Αν αρκετοί από εμάς δηλώσουμε ότι την Κυριακή θα ψηφίσουμε αυτό που λέει η καρδιά μας, (...)μπορούμε να απαντήσουμε στους εκφοβισμούς με ένα ηχηρό μήνυμα θάρρους και ενότητας»


Αγαπητοί φίλοι και φίλες σε όλη την Ελλάδα,
Απ’τη στιγμή που ανακηρύχτηκαν οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες σπέρνουν κινδυνολογία με στόχο να μας εκφοβίσουν και να κατευθύνουν τις ψήφους μας βάση τα δικά τους συμφέροντα. Αυτό όχι μόνο υπονομεύει το βασικό μας δικαίωμα ως Έλληνες πολίτες να ψηφίζουμε ελεύθερα, αλλά και τις θεμελιώδεις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν να μας εκφοβίσουν για να κατευθύνουν τις ψήφους μας.Δήλωσε ότι την Κυριακή θα ψηφίσεις αυτό που λέει η καρδιά σου, και στη συνέχεια στείλε ένα μήνυμα προς στη νέα Βουλή για να το δημοσιεύσουμε σε τεράστιο τοίχο στο κέντρο της Αθήνας.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ


Ας μην τους αφήσουμε να στρεβλώσουν την δημοκρατία μας.Αν αρκετοί από εμάς δηλώσουμε ότι την Κυριακή θα ψηφίσουμε αυτό που λέει η καρδιά μας, επιλέγοντας τους υποψήφιους που ο καθένας μας θεωρεί ότι εκπροσωπούν τα δικαιώματα και τις αξίες μας, μπορούμε να απαντήσουμε στους εκφοβισμούς με ένα ηχηρό μήνυμα θάρρους και ενότητας.

Κάνε κλικ για να δηλώσεις ότι θα ψηφίσεις με την καρδιά σου και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα μήνυμα για το τι θέλεις να πετύχει η νέα Βουλή τα επόμενα χρόνια. Μέλη του Avaaz θα αναρτούν τα μηνύματά μας σε έναν τεράστιο τοίχο στο κέντρο της Αθήνας καθ’όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μπροστά στα εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ας δείξουμε σε όλους πως θα ψηφίσουμε αυτό που λέει η καρδιά μας:

https://secure.avaaz.org/el/not_afraid_to_vote_from_my_heart/?bBgkiab&v=52261

Την περασμένη εβδομάδα, μέλη του Avaaz απ’όλη την Ελλάδα συμμετείχαμε σε δημοσκόπηση που έδειξε ότι ως πολίτες ανησυχούμε κι ελπίζουμε για τα ίδια πράγματα: καταπολέμηση της διαφθοράς, αξιοπρεπείς δουλειές για όλο τον κόσμο, καλή παιδεία, δίκαιη φορολογία κι ένα καθαρό περιβάλλον. Κάθε ένας από εμάς ξέρει τι έχει μεγαλύτερη σημασία και έχουμε το δικαίωμα να το εκφράσουμε ελεύθερα, χωρίς να μας εκφοβίζουν κατεστημένα συμφέροντα.

Ας στείλουμε ένα σαφές μήνυμα σε όσους διαδίδουν τον πανικό και το φόβο - ότι θα ασκήσουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα ελεύθερα για να καθορίσουμε το μέλλον μας για τα επόμενα 4 χρόνια:

https://secure.avaaz.org/el/not_afraid_to_vote_from_my_heart/?bBgkiab&v=52261

Ακόμη κι αν οι πολιτικές μας απόψεις ίσως διαφέρουν, ως μέλη του Avaaz έχουμε συμπλεύσει για να αγωνιστούμε μαζί σε πολλά θέματα: από την προστασία των ακτών και των δασών μας μέχρι το να σταματήσουμε τις κατασχέσεις σπιτιών. Ας ενώσουμε ξανά τις φωνές μας - αυτή τη φορά για τη δημοκρατία μας και το μέλλον της χώρας μας.

Από καρδιάς,
Σπύρος, Μιχάλης, Λούης, Ντάνιελ κι ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λαγκάρντ: Καταστροφή για την Ελλάδα ένα Grexit (Πρώτο Θέμα)
http://www.protothema.gr/economy/article/444278/lagard-exodos-tis-elladas-apo-to-euro-tha-einai-katastrofi-gia-ti-hora/

Νέες προειδοποιήσεις Λαγκάρντ - Γιουνκέρ για το ελληνικό χρέος (Η Καθημερινή)
http://www.kathimerini.gr/800064/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/nees-proeidopoihseis-lagkarnt---gioynker-gia-to-ellhniko-xreos

Ο «Mr Grexit» χαρακτηρίζει μπλόφα της Μέρκελ το... Grexit -Για να επηρεάσει τις εκλογές στην Ελλάδα (iefimerida.gr)
http://www.iefimerida.gr/news/186227/o-mr-grexit-haraktirizei-mplofa-tis-merkel-grexit-gia-na-epireasei-tis-ekloges-stin#ixzz3PRmwyjX6

Επιμένει ο Σόιμπλε: Λιτότητα με οποιαδήποτε κυβέρνηση (Pathfinder.gr)
http://www.pathfinder.gr/news/4131277/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%83...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)