to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:51 | 15.11.2017

Πολιτική

Κάλυψη από τη Ν.Δ. στον Άδ. Γεωργιάδη: Φυσικό φαινόμενο η φοροδιαφυγή (βίντεο)

Το φυσικό και ηθικό δικαίωμα στη φοροδιαφυγή υπερασπίστηκε χθες με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωριγάδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm»


«Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας» κάλυψε απόλυτα ο έτερος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης στην ΕΡΤ, τον Άδωνι Γεωργιάδη για τν χθεσινή δήλωσή του με την οποία δικαιολογούσε τη φοροδιαφυγή και τα Paradise Papers.

Το φυσικό και ηθικό δικαίωμα στη φοροδιαφυγή υπερασπίστηκε χθες με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωριγάδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm»: «Στον παγκόσμιο καπιταλισμό όσο οι κυβερνήσεις αυξάνουν τους φόρους, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να γλιτώσουν αυτή τη λεηλασία των εισοδημάτων τους από τις κυβερνήσεις, έτσι δουλεύει το παγκόσμιο σύστημα»

Απόλυτα εναρμονισμένος με αυτό παρουσιάστηκε και ο έτερος αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης:

«Κάνουμε συζήτηση για τα Paradise, Panama Papers και δεν κάνουμε κουβέντα για το ότι υπερφορολογούμε τους επιχειρηματίες και φεύγουν;» δήλωσε αγανακτισμένος ανάγοντας σε μέγα εχθρό «το καθεστώς της υπερφορολόγησης των επιχειρηματιών».

Το ίδιο υποστήριξε νωρίτερα και ο βουλευτής της Ν.Δ., Κώστας Βλάσης: «Είναι παράλογο ότι ισχύει;», «αν η φορολογία ήταν χαμηλή θα έψαχνε κανείς να φύγει έξω;»

Κατανοητό να επιχειρούν να πείσουν για το «νόμιμο» και «ηθικό» της Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά μια τόσο κυνική δήλωση υπέρ της φοροδιαφυγής να ανάγεται σε βασική πολιτική αρχή της Ν.Δ. μαρτυρά για άλλη μια φορά την απόλυτη προσήλωση στις επιταγές του ακραιφνούς νεοφιλελευθερισμού που προασπίζεται ο Κ. Μητσοτάκης. Απροκάλυπτα πλέον μοιάζει να ομολογούν ότι αν θέλουν κράτος οι πληβείοι θα πρέπει μόνοι τους να το πληρώνουν!

Kατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)