to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:32 | 18.05.2021

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Καλογρίτσας διαψεύδει Καλογρίτσα - Δείτε τα έντυπα

Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το αφήγημα παρωδία Καλογρίτσα – Νέας Δημοκρατίας. Νέο έγγραφο με την υπογραφή του γιου του εργολάβου


Έγγραφο που φέρει την υπογραφή του γιου του Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του εργολάβου πατέρα του ότι ήταν «μπροστινός» του ΣΥΡΙΖΑ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας και για τα περί 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον Χούρι για την είσοδό του στην τηλεοπτική αγορά.

Πρόκειται για υπεύθυνη δήλωση  του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, με την οποία διαβεβαιώνει  ότι τα 8 εκατ. που έβαλε στο διαγωνισμό είναι δικά του  και άρα δεν είναι «μπροστινός» κανενός όπως υποστηρίζει ο πατέρας του κατόπιν εορτής.

Στην υπεύθυνη δήλωση ο γιος του Χρήστου Καλογρίτσα, βεβαιώνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η υπό σύσταση εταιρεία του δεν έχουν λάβει δάνεια από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής που να αφορά την προς αδειοδότηση δραστηριότητα, δηλαδή, την απόκτηση άδειας για τηλεοπτικό σταθμό.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ

Υπενθυμίζεται ότι το avgi.gr, δημοσίευσε την εγγυητική επιστολή της τράπεζας Αττικής ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ του Γιάννη Καλογρίτσα. Εξέλιξη άκρως σημαντική αφού ο εργολάβος  έχει υποστηρίξει ότι από την εταιρεία Χούρι πήρε 3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει τηλεοπτικό σταθμό για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο που από τα επίσημα στοιχεία της τράπεζας πιστοποιείται πως ο γιος του διέθετε οκτώ εκατ. ευρώ, ήδη, από την 1η Ιουλίου 2016, δηλαδή, δυο μήνες πριν από την διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης: Αλλοίωση πρακτικών στην κατάθεση Καλογρίτσα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)