to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:47 | 25.05.2014

πηγή: Ναυτεμπορική

Πολιτική

«Καλή τύχη στη δημοκρατία» ευχήθηκε ο Β. Μιχαλολιάκος, για «ευημερία» και «λεπτομέρειες» μίλησε ο Μαρινάκης

Οι δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά αφενός και του... δημοτικού συμβούλου του Γ. Μώραλη, και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφετέρου


Στιγμή «απόλυτης δημοκρατίας», χαρακτήρισε τις εκλογές ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Όπως είπε, είναι η στιγμή που ο πολίτης, παίρνει στα χέρια του την τύχη της πόλης του.

«Είναι η στιγμή που όλοι είμαστε ίσοι. Την ώρα που ψηφίζουμε και την ώρα που φεύγουμε από τη ζωή» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Εξέφρασε την ευχή πως οι εκλογές θα αναδείξουν το καλύτερο για τον τόπο, για την περιφέρεια και για μια Ευρώπη «που θα παίρνει υπόψη της τον άνθρωπο και κυρίως το φτωχό άνθρωπο».

Απαντώντας σε ερώτηση για την εκλογική μάχη στην εβδομάδα που μεσολάβησε από τον πρώτο μέχρι το δεύτερο γύρο των εκλογών, περιορίστηκε να δηλώσει «καλή επιτυχία στη δημοκρατία».

Οι δηλώσεις Μαρινάκη

«Σήμερα ο Πειραιάς ψήφισε για ευημερία, για δουλειές, για έργα. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Ο Πειραιώτης χρειάζεται έργα, χρειάζεται δουλειά, χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή. Εμείς μπορούμε να την κάνουμε και θα είμαστε εκεί», δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Όπως και νωρίτερα στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, τον Βαγγέλη Μαρινάκη περίμενε να υποδεχτεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάββας Θεοδωρίδης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)