to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:13 | 30.12.2012

Κοινωνία

Καλή Πτωχοχρονιά

Ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης μετρά τα ψιλά του για το ρεβεγιόν.


Σκέφτεστε πρωτοχρονιάτικη τσόχα που θα στρωθεί στην πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού; Μάκαρος, Λαυρέντης και Άκης εν αναμονή Παπακωνσταντίνου. Θα σερβίρουν τα ποτά και θα αδειάζουν τα τασάκια οι προφυλακισμένοι του ΕΟΤ.

Σκέφτεται να αποσυρθεί από την πολιτική ο Κ. Καραμανλής. Κουράστηκε.

Καλά λέει το Reuters: «Κανείς δεν μπορεί να πιστεύει ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ.» Επίσης, κανείς δεν πιστεύει ότι το ευρώ θα μπει στην Ελλάδα.

Ως συνοδοιπόρο του ... Στάλιν παρακολουθούσε το FBI τη Μέριλιν Μονρόε! Είναι που φωτογραφιζόταν σε φόντο κόκκινο .

Οικογένεια Παπακωνσταντίνου, μεγάλο τζάκι από τον παπού, τον συνεργάτη του Τσολάκογλου, που πήρε χαριστικά το εργοστάσιο ενέργειας της Πτολεμαϊδας και μεταπολεμικά το πούλησε στη ΔΕΗ! Γι' αυτό τώρα είμαστε με τα μαγκάλια.

Αν και εγώ, τον μακαρίτη τον Μιχάλη Παπακωνσταντίνου τον συμπαθούσα. Όχι μόνο γιατί τον εκτόπισε ο Σαμαράς από το ΥπΕξ αλλά και γιατί είχαμε κοινό φίλο, τον William Lawson.

Όταν τάλεγε ο Σύριζα για προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, τον βρίσκατε εκτός τόπου και χρόνου. Τώρα;

Μας κατηγορούν οι Χρυσαυγίτες ότι σπάσαμε το χοιροστάσιό τους στο Αίγιο, υπό την προστασία του Δένδια. Ναι, ρε σεις, δεν είδατε πόσο φιλαράκια είμαστε με τον κυρ-Νίκο; Άσε που άμα το σπάγαμε εμείς δεν θα είχε γλιτώσει τόσο φτηνά, όπως αστειεύεστε κι εσείς...

Ο Δένδιας απεκάλυψε ότι στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν υλικά που χρησιμοποιούνται στις διαδηλώσεις για καταστροφές, όπως κράνη μοτοσικλετιστών και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός. Κράνος έχω φορέσει και όχι μόνο στα 25 χρόνια που οδηγάω μηχανάκι. Με ραδιοφωνικό σταθμό, όμως, δεν έχω κατέβει ποτέ σε διαδήλωση, όσο οργισμένος κι αν ήμουν.

Η ιστορία με τον αποδιοπομπαίο Παπακωνσταντίνου μου θυμίζει το παιδικό «μικρό καράβι που ήταν α-α-αταξίδευτο» Κι εκεί ο κλήρος για το ποιός θα φαγωθεί έπεσε στον πιο νέο.

«Μην περιμένετε αμνηστία» απειλεί ο Στουρνάρας τους λαθραιοκαταθέτες εξωτερικού. Αμνησία, ίσως;

Μπάτε σκύλοι αλέστε στο Taxisnet. Φταίω εγώ, μετά, να αποκρύψω εισοδήματα; Είναι προσωπικά δεδομένα, κύριε έφορα, και μπορεί να εκτεθούν σε μάτια τρίτων.

That Moment You Realize The Black Dot In The Corner Is A Spider...

Πενηντάχρονος δημοσιογράφος μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας έκλεψε το κινητό συναδέλφισσάς του και την εκβίαζε. Δεν εκπλήσσομαι.

 

 

Κυριακή κοντή γιορτή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)