to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:13 | 18.10.2013

Κοινωνία

Κάλεσμα του συντονιστικού των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζομένους για συμμετοχή στο αυριανό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, αλλά και στην μαραθώνια πορεία των σχολικών φυλάκων της Θεσσαλονίκης, απευθύνει το συντονιστικό των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα, το οποίο πραγματοποίησε σήμερα ευρεία σύσκεψη στο πανεπιστήμιο Αθηνών.


Σε δελτίου τύπου που εξέδωσαν αναφέρεται: "Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο που είμαστε σε καθεστώς διαθεσιμότητας (καθηγητές, σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, διοικητικοί Πανεπιστημίων, υπάλληλοι της κεντρικής διοίκησης) που πραγματοποιήσαμε ευρεία σύσκεψη την Πέμπτη 17/10/2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα Δρακόπουλου του Πανεπιστημίου Αθηνών, αποφασίσαμε τα παρακάτω:

α) Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/10/2013 και ώρα 2.00 μ.μ. στα προπύλαια του Πανεπιστημίου.

β) Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στην πορεία των σχολικών φυλάκων από τον τύμβο του Μαραθώνα τη Δευτέρα 21/10/2013 στις 8.00 π.μ. προς την ΕΡΤ (Αγία Παρασκευή), καθώς και στην πορεία της Τρίτης 22/10/2013 και ώρα 10 π.μ. από την Αγία Παρασκευή και στη συγκέντρωση για την υποδοχή της στο Σύνταγμα στις 12.30".

Το συντονιστικό των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα περιλαμβάνει τους εξής:

Βασιλάκη Άννα

Κάραλη Αγγελική

Δραμασιώτη Ασπασία

Ζαχαριουδάκη Ελευθερία

Κατσούλη Δήμητρα

Κικάκης Νίκος

Κρασάκη Ζωή

Κωστοπούλου Δέσποινα

Μπακογιάννης Λεωνίδας

Μορφούλα Σοφία

Οικονόμου Γεωργία

Ποντίκας Στέργιος

Σπανού Δέσποινα

Σταθοπούλου Βασιλική

Τσιρώνη Γεωργία

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)