to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:39 | 12.09.2020

Κοινωνία

Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στη συγκέντρωση του Σαββάτου στη ΔΕΘ

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους νέους και τις νέες της πόλης να συμμετάσχουν δυναμικά στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνουν ΑΔΕΔΥ, ΕΔΟΘ, συνδικάτα και σωματεία εργαζομένων το Σάββατο 12/9 στις 18.00 στο άγαλμα Βενιζέλου, ενόψει της παρουσίας του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ


Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρει στο κάλεσμά της:

Η νέα γενιά της χώρας βρίσκεται ξανά μπροστά σε μία νέα κρίση, και βλέπει ξανά τις προοπτικές της για το μέλλον να συρρικνώνονται. Η νέα κρίση φέρει αναμφισβήτητα τη σφραγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία αυξάνεται η ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία και δημιουργείται τοπίο ζούγκλας όσον αφορά την τηλεργασία. Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία του κορονοϊού οι θυσίες του ελληνικού λαού και ο αυτοπεριορισμός της άνοιξης πήγαν χαμένοι, καθώς τόσο το άναρχο “άνοιγμα” του τουρισμού όσο και η ιδεοληπτική μη ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. διακινδυνεύουν ξανά τη δημόσια Υγεία. Με τους χειρισμούς της στα ελληνοτουρκικά, η κυβέρνηση δημιουργεί συνεχώς νέα αδιέξοδα και νέους κινδύνους, ενώ αφήνει χώρο σε εθνικιστικές κορώνες για να αποσυντονίσει από την αποτυχημένη πολιτική της αλλά και τη μεγάλη επερχόμενη ύφεση.

Η νέα γενιά της χώρας δεν μπορεί να ανασάνει μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο ανεργίας και ανασφάλειας. Δεν μπορούμε να ανασάνουμε σε ένα μέλλον χωρίς προοπτική. Θέλουμε αναβαθμισμένη εκπαίδευση, δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους νέους και τις νέες της πόλης να συμμετάσχουν δυναμικά στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνουν ΑΔΕΔΥ, ΕΔΟΘ, συνδικάτα και σωματεία εργαζομένων το Σάββατο 12/9 στις 18.00 στο άγαλμα Βενιζέλου, ενόψει της παρουσίας του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Καλούμε κάθε νέο και νέα που θέλει να αγωνιστεί για να ζήσουμε καλύτερα, χωρίς νεοφιλελεύθερη λιτότητα, χωρίς φόβο και ρατσισμό για κάθε τι διαφορετικό, να ενωθεί μαζί μας στο δρόμο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας).

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταστρέφει το μέλλον μας, και την ίδια ώρα μας δείχνει με το δάχτυλο ως ενόχους. Θα πάρει την απάντησή της στο δρόμο!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)