to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:24 | 09.11.2019

Κοινωνία

Το κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην υποδοχή των προσφύγων την Κυριακή 10/11

«Σε αυτή την κοινωνία θα ζήσουμε όλοι μαζί», αναφέρει το κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την Κυριακή 10/11, 11μμ στο λιμάνι του Πειραιά.


«Όπως τις δύσκολες μέρες και νύχτες του 2015 και 2016», η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, δίνοντας μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Το βράδυ της Κυριακής 10/11, αναμένεται να προσαράξει στην Ε7 πύλη του λιμανιού του Πειραιά το πλοίο «Νήσος Χίος» με το οποίο ταξιδεύουν πρόσφυγες ερχόμενοι από το νησί της Σάμου.

«Απέναντι στις φωνές της ακροδεξιάς και του φασισμού που ξεπηδούν σε πολλά μέρη της χώρας και πραγμστοποιούν συγκεντρώσεις μίσους και ρατσισμού κατά των προσφύγων, εμείς απαντάμε ότι σε αυτήν την κοινωνία θα ζήσουμε όλοι μαζί», δηλώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρο το κάλεσμα:

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των προσφύγων και των κατατρεγμένων αυτού του κόσμου, πιστή στο πρόταγμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συμπερίληψης.

Απέναντι στις φωνές της ακροδεξιάς και του φασισμού που ξεπηδούν σε πολλά μέρη της χώρας και πραγμστοποιούν συγκεντρώσεις μίσους και ρατσισμού κατά των προσφύγων, εμείς απαντάμε ότι σε αυτήν την κοινωνία θα ζήσουμε όλοι μαζί. Γιατί όταν μια κοινωνία δεν μας χωράει όλους και όλες δεν χωράει κανέναν και καμιά μας.

Την Κυριακή 10/11, στις 23:00, στην πύλη Ε7, υποδεχόμαστε στο λιμάνι του Πειραιά τους πρόσφυγες που ταξιδεύουν από τη Σάμο με το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ. Όπως τις δύσκολες μέρες και νύχτες του 2015 και 2016, όταν οι πρόσφυγες έφταναν κατά χιλιάδες καθημερινά.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και θα νικήσει ξανά το μίσος και το σκοτάδι.

Να είμαστε όλες και όλοι εκεί».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)