to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:07 | 12.02.2020

Κοινωνία

Κάλεσμα συμπαράστασης στον Δήμαρχο Κερατσινίου για την εναντίον του αγωγή από την Oil One

Η Δημοτική Κίνηση του Άλλου Δρόμου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δήμαρχο της πόλης. «Εκεί που μας χρωστούσε η εταιρεία, έφτασε να διεκδικεί το ποσό των 500.000 ευρώ και την προσωποκράτησή του δημάρχου για έναν χρόνο»


Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου εκδικάζεται, μετά την αναβολή της δίκης την 8η Νοεμβρίου 2019, στο Πρωτοδικείο Πειραιά η απαράδεκτη αγωγή της Oil One κατά του δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου για συκοφαντική δυσφήμιση. «Εκεί που μας χρωστούσε η εταιρεία, έφτασε να διεκδικεί το ποσό των 500.000 ευρώ και την προσωποκράτησή του δημάρχου για έναν χρόνο», τονίζεται στο κάλεσμα του «Άλλου Δρόμου».

«Η Δημοτική Κίνηση του Άλλου Δρόμου εκφράζει εκ νέου την αμέριστη συμπαράστασή του στον δήμαρχο της πόλης. Ταυτόχρονα καταδικάζει τέτοιες ακατανόητες και αντιδημοκρατικές πρακτικές, όπως αυτή της Oil One, που αποκλειστικό στόχο έχουν την ποινικοποίηση των αγώνων, την τρομοκράτηση και τη φίμωση των εκπροσώπων του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

» Υπογραμμίζουμε ότι με τις παρεμβάσεις του ο δήμαρχος έπραξε το αυτονόητο για κάθε άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για κάθε εκπρόσωπο της πόλης: Πρόταξε την ανησυχία για την υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον από τη λειτουργία της εν λόγω εταιρείας».

«Για τους λόγους αυτούς», ο Άλλος Δρόμος «καλεί όλους τους πολίτες την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 8.30 το πρωί έξω από το πρωτοδικείο Πειραιά, για να συμπαρασταθούμε στον δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι κανένας και τίποτα δεν θα μπει πάνω από το δικαίωμα των κατοίκων σε μια ανθρώπινη πόλη, κανένα οικονομικό συμφέρον δεν αξίζει περισσότερο από τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον μας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)