to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:38 | 22.01.2023

Κοινωνία

Καλαμάτα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (25/1) πήρε ο 22χρονος – Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα (23/1) οι άλλοι δύο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (25/1) πήρε ο 22χρονος , ενώ δικάζονται στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα (23/1) οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι 40 και 50 ετών αντίστοιχα. Αναζητείται ένας 38χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε το θύμα


(φωτ.: EUROKINISSI)

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, έλαβε ο 22χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τη δολοφονία του 47χρονου, και ο οποίος όπως προέκυψε από την προανάκριση ήταν συνοδηγός, και αυτός που είχε κλείσει το ραντεβού με το θύμα, την Παρασκευή (20/1) το πρωί.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στα δικαστήρια βρέθηκαν και δυο Έλληνες, 40 και 50 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδής κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών, γιατί ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορουμένους, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, τους παρείχαν κατάλυμα, ρούχα για να αλλάξουν μετά την δολοφονική τους ενέργεια καθώς και ότι τους βοήθησαν για να διαφύγουν.

Οι δυο Έλληνες πρόκειται να δικαστούν αύριο Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στα δικαστήρια της Καλαμάτας με αυτόφωρη διαδικασία για τις πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, της ψευδής κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών.

Την ίδια στιγμή, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας συνεχίζει την αναζήτηση ενός 38χρονου άνδρα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το 47χρονο θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πήγε σε κατάστημα που διατηρεί ο 50χρονος (που συνελήφθη για υπόθαλψη) πήρε ρούχα και φαγητό και στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς τη ορεινή περιοχή πάνω από τις Κιτριές στο Δήμο Δυτικής Μάνης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)