to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:51 | 11.04.2013

Κοινωνία

Καλά, εσύ κοιμήθηκες νωρίς;

Μόδα για Ιερισσιώτες και Ιερισσιώτισσες (και όχι μόνο...)


Μερικούς ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω...

Κοιμούνται νωρίς, χωρίς να έχουν φροντίσει να είναι περιποιημένοι ακόμα και στο κρεβάτι. Και πού όλα αυτά; Στο κράτος του Δένδια, στον καιρό του Σαμαρά του επενδυτοκυνηγού και της αλματώδους (εκ του άλματος - πηδήματος) ανάπτυξης!

Πού πας, κυρά μου, απεριποίητη και αμακιγιάριστη για ύπνο. Βάλε κάτι σινιέ!

Πάει ο καιρός που λέγανε ότι το πρωί μπορεί αυτός που σου χτυπάει την πόρτα να μην είναι ο γαλατάς... Πάνε αυτοί οι χρόνοι...

Τώρα εκεί που κοιμόσαστε θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να εισβάλουν οι καταδρομικές δυνάμεις στο σπίτι σας. Δεν θα χτυπήσουν το κουδούνι. Δεν θα ανοίξουν την πόρτα. Θα πάρουν και την πόρτα και την κάσα της μαζί. Γιατί η ανάπτυξη θέλει θυσίες!!! Θέλει "πόρτες" και "πλακωτό" και στη συνέχεια "φεύγα". Τι δεν καταλαβαίνεις;

Την ώρα που εσείς κοιμόσαστε, οι δυνάμεις της προόδου και της ανάπτυξης αγρυπνούν και επιτίθενται στους επικίνδυνους, στους ανεγκέφαλους.

 

Τι πάει να πει θέλω μέλισσες να βουίζουν στα δάση και πουλάκια να κελαηδούν; Τι πάει να πει αλιεία και τουρισμός και φυσικό κάλλος;

Αυτοί οι ανεύθυνοι ρομαντισμοί θα λάβουν τέλος. Η ανάπτυξη θα έρθει ακόμα κι αν όλοι νοσήσουμε από την επάρατο. Θα έρθει ακόμα κι αν η Χαλκιδική πρέπει να σβηστεί από το χάρτη.

Πουλάκια θες και τιτιβίσματα; Πάρε έναν Άδωνι να τσιρίζει στ' αυτιά σου για τους κακοποιούς της Ιερισσού και πες κι ευχαριστώ από πάνω.

Θες φρέσκο ψάρι και μπάνια σε γάργαρα νερά; Χημειοθεραπεία και πολύ σου είναι, Σόιμπλε θέλοντος και ΕΟΠΥΥ επιτρέποντος, βεβαίως, βεβαίως!

Την προσεγμένη σας πιτζαμούλα και για ύπνο... Κι αν τη νύχτα ακούσετε θόρυβο στην πόρτα, μην σκεφτείται το γνωστό άσμα "κάποιος χτύπησε την πόρτα, μα ήταν ο βοριάς".

Είναι οι δυνάμεις του Δένδια στην υπηρεσία του Κεφαλαίου (και το γράφω και με κεφαλαίο για να το εμπεδώσετε)!

Σας προτείνω, λοιπόν, πιτζαμούλες με κόκκινες γραμμές, για να ταιριάζει και με την υπεύθυνη στάση της ΔΗΜΑΡ!

ΥΓ. Το παραπάνω παραλήρημα είναι εντελώς φανταστικό, δεδομένοι ότι οι κάτοικοι της Χαλκιδικής -και όχι μόνο- είναι αποφασισμένοι να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Και αυτό δεν είναι μόδα, είναι αναγκαιότητα!

Μ.Λ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)