to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:02 | 15.06.2020

Κοινωνία

Καιρός: Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός, με εξαίρεση τα βόρεια ορεινά.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το μεσημέρι αναμένονται στα βόρεια ορεινά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με θερμοκρασίες πάνω από τους 30 βαθμούς. Ωστόσο, από το βράδυ και για τις επόμενες ημέρες, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, 3-4 βαθμών περίπου.

Για σήμερα, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5, στα κεντρικά και νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα κεντρικά και νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφορ. Στην Κρήτη και βαθμιαία και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 και στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)