to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:55 | 15.10.2021

Κοινωνία

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Aνοχύρωτη πόλη η Αθήνα, «πέρα βρέχει» για το επιτελικό κράτος (liveblog)

Σε πλήρη εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» με βροχές και καταιγίδες - Ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα, παιδιά φυγαδεύονται από τάξεις - κοντέινερ με γέφυρες από θρανία, έκλεισε η Κηφισίας, εγκλωβίστηκαν επιβάτες λεωφορείων - Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό το βράδυ, κλειστά σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική την Παρασκευή - Ποια μέτρα ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης - «Παράγοντας απόλυτου χάους το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη - Πατούλη», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Εικόνα απόλυτου χάους παρουσιάζει η Αττική καθώς το... επιτελικό κράτος Μητσοτάκη αποδεικνύεται πως δεν έλαβε κανένα μέτρο αντιμετώπισης της προαναγγελθείσας ισχυρής κακοκαιρίας. Κι έτσι, είδαμε παιδιά να φυγαδεύονται από τους καθηγητές τους από τις τάξεις - κοντέινερ με γέφυρες από θρανία, τη Λεωφόρο Κηφισίας και άλλους δρόμους να κλείνουν, επιβάτες να εγκαταλείπουν άρον άρον λεωφορείο στην λεωφ. Ποσειδώνος πριν το νερό φτάσει ως τα παράθυρα.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης το... επιτελικό κράτος θυμήθηκε να αντιδράσει, με τον γνωστό του τρόπο: απαγόρευση κυκλοφορίας στα προβληματικότερα τμήματα, κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών, «ενθάρρυνση» για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα, κλειστά σχολεία - αναλυτικά οι ανακοινώσεις Στυλιανίδη εδώ.

Μαθητές εγκαταλείπουν σχολείο στη Ν. Φιλαδέλφεια

Λεωφορείο στο πλημμυρισμένο τούνελ στη Λεωφ. Ποσειδώνος.

Την εικόνα απόγνωσης συμπληρώνουν οι πλημμυρισμένες σχολές, καθώς πλημμύρισαν η Σχολή Καλών Τεχνών, το Γεωπονικό, το Παν. Δυτικής Αττικής και η Φιλοσοφική - κάτι που ουδόλως απασχόλησε την ατάραχη Νίκη Κεραμέως.

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Παράγοντας απόλυτου χάους το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη - Πατούλη

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, σχολιάζει την ανετοιμότητα του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, που άφησε ανοοχύρωτη την κοινωνία στην κακοκαιρία: «Για ακόμα μία φορά το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται παράγοντας απόλυτου χάους. Με την αγαστή συνεργασία φυσικά του κατ’ ευφημισμό περιφερειάρχη, κ. Πατούλη. Παιδιά και μαθητές εγκλωβισμένοι σε σχολεία, πλημμυρισμένα πανεπιστήμια, παράλυση στα Μέσα Μεταφοράς και δρόμοι που θυμίζουν Αμαζόνιο, μόλις τις πρώτες ώρες μιας προαναγγελθείσας κακοκαιρίας. Πού να μην προειδοποιούσαν και οι ειδικοί εδώ και μέρες...»

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας και αμέσως μετά οι τελευταίες ειδήσεις για την κακοκαιρία σε Liveblog:

 

Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις της κακοκαιρίας σε liveblog:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)