to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Και τα social media ψηφίζουν Σακελλαρίδη

Το επικοινωνιακό επιτελείο της «Ανοιχτής Πόλης» προέτρεψε τους πολίτες να πάρουν στα χέρια τους την προεκλογική καμπάνια και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.


Να πάρουν την προεκλογική καμπάνια στα χέρια τους καλεί τους πολίτες το επικοινωνιακό επιτελείο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ζητώντας τους να φτιάξουν τα δικά τους αφισάκια, σχόλια και βίντεο και να τα διαδώσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών να πλησιάζει, η «Ανοιχτή Πόλη» προσπαθεί να κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο τους ψηφοφόρους, ενθαρρύνοντας την ενεργό συμμετοχή τους. Μέσα σε ένα μόλις 24ωρο (το κάλεσμα βγήκε προχθές) εκατοντάδες πολίτες έχουν ανταποκριθεί, δείχνοντας τη στήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Σακελλαρίδη ή τη δυσαρέσκειά τους προς τα πεπραγμένα του νυν δημάρχου, Γιώργου Καμίνη.

Μεγάλη προσφορά

«Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου υπήρξε μεγάλη προσφορά ανθρώπων κάθε ηλικίας, που θέλησαν να βοηθήσουν την προεκλογική καμπάνια της «Ανοιχτής Πόλης» και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Αλλωστε και η φιλοσοφία της Ανοιχτής Πόλης και ο χαρακτήρας του Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν θα επέτρεπαν να μετατραπεί η υποψηφιότητά του σ’ ένα επικοινωνιακό προϊόν. Αυτό υπήρξε ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο ήδη έχει κερδηθεί. Οποιος θέλησε να καταθέσει μια πρόταση, μια ιδέα, βρήκε ανοιχτή την πόρτα. Ετσι προχωρήσαμε, χωρίς επαγγελματίες της επικοινωνίας, χωρίς ιλιγγιώδη ποσά, χωρίς ειδικούς», δήλωσαν στην «Εφ.Συν.» στελέχη του επιτελείου της «Ανοιχτής Πόλης».

Ο υποψήφιος δήμαρχος δείχνει να μη φοβάται το ρίσκο για πιθανές αρνητικές ή ειρωνικές αντιδράσεις ή το γνωστό στο λεξιλόγιο των χρηστών του ίντερνετ «τρολάρισμα» (διακωμώδηση, υβριστικά σχόλια κ.λπ.). Αλλωστε, η επαφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τη νεολαία δείχνει ότι είναι εξαιρετική και από τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε: «Εχοντας εμπιστοσύνη στις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, βγήκε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, υψηλού πολιτικού επιπέδου. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η ανταπόκριση, γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει κόσμος που δεν παρακολουθεί απαθής τα γεγονότα να συμβαίνουν. Δημιουργικά μυαλά, έξυπνες ιδέες και χιούμορ είναι γεμάτη η Αθήνα. Κι όταν οι άνθρωποί της πιστεύουν σε μια ζωντανή ιδέα, κάνουν ακόμα και μια καμπάνια δική τους υπόθεση», σχολίασαν ακόμη οι άνθρωποι της «Ανοιχτής Πόλης».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)