to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:59 | 27.03.2018

Πολιτική

Και ποιος είναι αυτός ο Μοσκοβισής για να γίνει είδηση;

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η Ευρωτουρκική Σύνοδος στη Βάρνα και η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα κι αδέσποτα ζώα, η τραγωδία από την πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο της Σιβηρίας, το Μακεδονικό, οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο... Οι δηλώσεις Μοσκοβισί για την ολοκλήρωση του προγράμματος στις 21 Ιουνίου και η εκταμίευση της δόσης, αλλά και τα όσα σημαντικά ειπώθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του Περιφερειακού Συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας κρίθηκαν άνευ ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

 

«Ολοκλήρωση του προγράμματος στις 21 Ιουνίου - Στρατηγική ανάπτυξης που θα σχεδιαστεί από τους Έλληνες για τους Έλληνες»

Διάλογος Δημήτρη Παπαδημούλη και Πιερ Μοσκοβισί στην Επιτροπή ΕCON του Ευρωκοινοβουλίου. (αναλυτικά)



 

Συνέδριο Κεντρ. Μακεδονίας, ημέρα 2η: Δημόσια αγαθά, Υγεία και Οικονομία της Γνώσης στο επίκεντρο

Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα οι εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κεντρική Μακεδονία. (αναλυτικά)




 

«Σταθερός προσανατολισμός όλων είναι η 21η Ιουνίου»

«Σταθερός προσανατολισμός όλων είναι η 21η Ιουνίου για τη συμφωνία σε 4η αξιολόγηση, χρέος, μέθοδο εξόδου και ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών. (αναλυτικά)


 

Tην τέταρτη δόση 6,7 δισ. ευρώ ενέκρινε ο ΕSM - Αύριο η εκταμίευση των 5,7 δισ.

Τη συνολική δόση ύψους 6,7 δισ. για την Ελλάδα ενέκρινε το ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας. Επιπλέον, ενέκρινε την εκταμίευση της πρώτης υποδόσης των 5,7 δισ. (αναλυτικά)


 

«Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ λειτουργούσαν ως εντολοδόχοι της Novartis»

«Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αναφορικά με τις σχέσεις που είχε αναπτύξει ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis στην Ελλάδα, Κώστας Φρουζής, με τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ από το 2010 ως το 2014, δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για τη διαπλοκή της συγκεκριμένης πολυεθνικής με τα δύο αυτά κόμματα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)


 

Οι επενδύσεις στη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης

Ο κ. Τσακραμπάρτι συνεχάρη την κυβέρνηση για την επίτευξη οικονομικής ανάκαμψης και την αύξηση της απασχόλησης, και εξέφρασε την πρόθεση της EBRD να συνεχίσει να συμβάλλει. (αναλυτικά)


 

Ο κλάδος της δημιουργίας, ατμομηχανή για μια Ελλάδα που ανακάμπτει

Την πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για τη στήριξη των οπτικοακουστικών παραγωγών παρουσίασε την Δευτέρα στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς. (αναλυτικά)


 

Επίθεση στη φαβέλα: Αναγνωρίστηκαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους δράστες

Στον εισαγγελέα υποβλήθηκε από την κρατική Ασφάλεια η δικογραφία για την αιματηρή επίθεση ομάδας ακροδεξιών, στις 25 Φεβρουαρίου, στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά. (αναλυτικά)


 

To «ευχαριστώ» των πυροσβεστών πενταετούς θητείας στην Όλγα Γεροβασίλη

Οι πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, όπου διεξάγεται το 11ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, όχι για να διαμαρτυρηθούν αλλά για να επικροτήσουν την απόφαση για μονιμοποίηση τους. (αναλυτικά)


 

Αποκάλυψη Πολάκη για διαφήμιση... κέντημα του ΚΕΕΛΠΝΟ

Σε μία νέα αποκάλυψη για τις διαφημιστικές καταχωρίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ στο velonakaiklosti.gr προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο Fαcebook. (αναλυτικά)


 

ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος στην απασχόληση και στις αμοιβές

Ανοδικά κινήθηκαν τόσο η απασχόληση, όσο και οι αμοιβές στη συντριπτική πλειονότητα των τομέων οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα το δ' τρίμηνο πέρυσι σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για τους δείκτες απασχόλησης, ωρών εργασίας και αμοιβών. (αναλυτικά)


 

Έρευνα της Prorata: Το 65% διαφωνεί με τη διδασκαλία - κατήχηση των θρησκευτικών

Δεν συμφωνεί με την κατήχηση, την οποία προέκρινε το ΣτΕ, και η πλειονότητα όσων αυτοτοποθετούνται στη Δεξιά: λέει "όχι" το 49%, έναντι 43% που συμφωνεί. (αναλυτικά)


 

Αποσύρεται το νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα κι αδέσποτα ζώα

Θα επανέλθει όταν επαναδιαμορφωθούν οι σχετικές διατάξεις. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)