to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:23 | 08.09.2013

Αθλητισμός

Και οι «Fanatics Factory» κατά των χρυσαβγιτών

Ολοένα και αυξάνονται οι ανακοινώσεις συνδέσμων του ΠΑΟΚ κατά της Χρυσής Αβγής. Αυτή τη φορά, οι FANATICS FACTORY που αποτελούνται από την Καβάλα, τις Σέρρες και την Τριανδρία πήραν θέση.


«Με αφορμή το γνωστό και καταδικαστέο από μας περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κάτσε, γίναμε όλοι μάρτυρες του πρωτοφανούς γεγονότος η οργάνωση της χρυσής αυγής να υποδεικνύει ευθαρσώς στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το πώς θα χειριστεί το θέμα που αφορά τον υπάλληλο της. Σα να μην έφτανε αυτό, τόλμησαν μέσω ανακοίνωσης τους όχι μόνο να κάνουν μάθημα Ιστορίας στο ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ. (εδώ γελάμε), αλλά και να επιτεθούν ευθέως στον ιστορικό σύνδεσμο της Θύρας 4, και συνεπώς σε ολόκληρο το οπαδικό και συνδεσμικό μας κίνημα. Αυτοί οι τύποι προφανώς προσπαθούν να τσιμπολογήσουν ψηφουλάκια από τον κόσμο της ομάδας μας, και λογικό μιας και μιλάμε για το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο της χώρας, εκμεταλλευόμενοι φυσικά και την έκταση που πήρε στα ΜΜΕ το περιστατικό με τον Κάτσε.

Εμείς από την πλευρά μας και το ρόλο μας ως πιστοί της ασπρόμαυρης ιδέας και του δικέφαλου αετού, οφείλουμε να διαμηνύσουμε σε αυτούς τους και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, από οποιοδήποτε σημείο του πολιτικού φάσματος και αν προέρχεται, ότι πολιτικάντικα παιχνιδάκια στην πλάτη του ΛΑΟΥ μας και στο όνομα της ομάδας μας δεν θα γίνουν ανεκτά. Επίσης, θέλουμε να προειδοποιήσουμε τους συγκεκριμένους να μην ξαναπιάσουν στο στόμα τους σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, γιατί από κάθε είδους σύγκρουση ή κόντρα με το ΛΑΟ μας, μόνο χαμένοι θα βγουν.»

Οι σύνδεσμοι Καβάλας, Σερρών, Τριανδρίας.


Πηγή: thesstoday.gr

Διαβάστε επίσης:

 Ανακοίνωση της «Θύρας 4» για Κάτσε

ΠΑΟΚ Ανοβέρου: «Αμόρφωτοι και αποβράσματα τα μέλη της Χρυσής Αβγής»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)