to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:53 | 16.06.2012

left.gr

Οικονομία

Kαι ο Α. Γεωργιάδης στη συμμορία της δραχμής: 'Οχι ευρώ πάση θυσία (ηχητικό)

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, στις 23 Μάη, σε συνέντευξή του στον real FM στον Νίκο Χατζινικολάου, πριν ενταθεί η επιχείρηση τρόμου και λάσπης της Νέας Δημοκρατίας , εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για το μέσα ή έξω από το ευρώ, δηλώνει ευθαρσώς, το προφανές, «Όχι στο ευρώ πάση θυσία».


Να απολογηθεί λοιπόν ο κ. Σαμαράς για τη συνιστώσα "μπουμπούκου"Τότε που το μνημονιακό μπλοκ δεν ήταν τόσο καλά συντονισμένο και δεν είχε μάθει καλά τη γραμμή του παραλογισμού, ακόμη και σε πρωτοκλασάτα στελέχη ξέφευγαν λογικά λόγια από τα χείλη τους. 
 
 
Ο Ν. Χατζηνικολάου, και αυτό είναι προς τιμήν του, ρωτάει τον Α. Γεωργιάδη, αν θα επιμείνουν στο ευρώ αν η χώρα φτάσει στους  4.000.000 ανέργους, και εισπράτει το αυτονόητο «όχι». Οι κόκκινες γραμμές της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να είναι διαφορετικές, να περιμένει να φτάσει η ανεργία στο 80% (το οποίο αντιπροσωπεύουν τα 4.000.000 άνεργοι), το οποίο είναι ακραίως ανεύθυνη θέση ακόμη και για μια παράταξη διαπλεκόμενων συντηρητικών νεοφιλελεύθερων.  Ωστόσο δεν έφθαναν στο σημείο να σπέρνουν εκβιαστικά διλλήματα, τα οποία οι ίδιοι αντιμάχονταν προσχηματικά, τέτοια εποχή πέρσι, και τα οποία σήμερα είναι καραμέλα στα στόματα των απανταχού παπαγάλων, και προ πάντως στου φωτεινού των ηγέτη «δραχμή σημαίνει θάνατος».
 
 
Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει πλέον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνει στον ελληνικό λαό. Έχει κηρύξει πόλεμο στην κοινή λογική του ανθρώπου για επιβίωση, με κάθε κόστος, ακόμη και να αντιφάσκει με αυτά που δήλωνε πριν μερικές εβδομάδες. 
 
Οι δηλώσεις αυτές υποσκιάστηκαν από την ανεκδιήγητη δήλωσε που τις ακολούθησε «Όχι δημοκρατία πάση θυσία» αναφερόμενος στις επιθέσεις στην Πάτρα, δίνοντας κλίμα για το πώς θα είναι η διακυβέρνηση της ΝΔ αν σχηματίσει κυβέρνηση στις 18. Προφανώς η δημοκρατία δεν ήταν κόκκινη γραμμή για την Νέα Δημοκρατία, η οποία θα μπορεί πλέον να μετονομαστεί ως Ενίοτε Δημοκρατία. 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)