to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Και για το Στύλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει (βίντεο)

"Το πρόβλημα, τελικά, σε αυτή τη χώρα είναι ένα, ο ΣΥΡΙΖΑ" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης συμπληρώνοντας ότι "ενώ κυβερνάνε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όλα αυτά τα χρόνια ισχυρίζονται τώρα, ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μας πίεζε


"Το πρόβλημα, τελικά, σε αυτή τη χώρα είναι ένα, ο ΣΥΡΙΖΑ" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης συμπληρώνοντας ότι "ενώ κυβερνάνε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όλα αυτά τα χρόνια ισχυρίζονται τώρα, ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μας πίεζε. Είναι εύκολο όταν υπάρχει πρόβλημα στο κυβερνητικό μπλοκ για να αποφύγουμε το πρόβλημα να κάνουμε αντιπερισπασμό ρίχνοντας τις ευθύνες αλλού".

"Δεν σας προπηλάκιζε κανένας ΣΥΡΙΖΑ, στο βαθμό που προπηλακιζόσασταν, αλλά οι οπαδοί σας. Ουδέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε εντολή να στραφεί εναντίον οποιουδήποτε πολιτικού του αντίπαλου. Οι οπαδοί τους που αισθάνονταν προδομένοι, αυτοί πήγαιναν και σε μία κατάσταση ανυπόφορη για τη χώρα. Αντίθετα εγώ δεν αναφέρομαι στις χυδαίες επιθέσεις, ύβρεις από επώνυμους όταν σηκώνομαι να μιλήσω στη Βουλή, αλλά τα ξεπερνάω..." απάντησε στην απαράδεκτη λασπολογία της συγκυβέρνησης, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

"Όταν βγαίνουν κάποιοι από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, και λένε, βαράτε τους, ή μιλούν για κρεμάλες" ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Γ. Μιχελάκης, της Ν.Δ. στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, μετά από μια γρήγορη καταδίκη της χθεσινής επίθεσης του υφ. Παιδείας της κυβέρνησης Γ. Στύλιο στη Βουλή κατά της Λιάνα Κανέλλη.

Αντίστοιχα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ξεκίνησε την δική του παρέμβαση, με μια προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλευσης της αποπομπής του Γ. Στύλιου, για εύσημα στον Ευαγ. Βενιζέλο, δηλαδή ότι μετά από δική του παρέμβαση, ο Αντ. Σαμαράς αποφάσισε την αποπομπή του και προχώρησε με τη σειρά του σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογία, όπου πετώντας την μπάλα, στην περίοδο του 2009 – 2011 ισχυρίστηκε, ότι για τους προπηλακισμούς των βουλευτών, τότε ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. "Μας προπηλακίζατε, εσείς, οι αντιμνημονιακοί" είπε αφήνοντας αιχμές ότι τα κανάλια (για κάποιο λόγο (που μόνο ο ίδιος κατανοεί μάλλον)) δεν αναφέρονται σκόπιμα, σε αυτά τα γεγονότα.

"Ονειρεύεστε" είπε... ο Παν. Λαφαζάνης που απόλυτα ψύχραιμα, παρά τα όσα άκουσε και από τα δύο μέρη της συγκυβέρνησης είπε: "Εκεί που μας χρώσταγαν, μας ζητάνε και το βόδι τώρα, δηλαδή καταστρέψανε τη χώρα και τους προπηλάκιζε ο ΣΥΡΙΖΑ, λένε, τώρα..."

Επιστροφή και εμμονή στην κυβερνητική γραμμή του για "όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ" ως τελευταίο οχυρό των συνεχόμενων αποτυχιών της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης όπως αυτές επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά περιτρανώς στο χθεσινό Eurogroup. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα τα δεινά της χώρας, αλλά και για κάθε ακραία συμπεριφορά ακόμα και όταν προέρχεται από τα ίδια τα μέλη της κυβέρνησης! Η επιχειρηματολογία του τίποτα και της κατασυκοφάντησης ξεκίνησε από την κυβερνητική εκπρόσωπο, νωρίς το πρωί στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για στο κυβερνητικό ναυάγιο στη σύσκεψη του Eurogroup, αλλά και για την Κύπρο, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει, και οι "επαναστάτες" που θέλουν να κόβουν λεφτά από τον τοίχο!!!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)