to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:37 | 06.04.2021

Κοινωνία

Και δεύτερη εκδικητική απόλυση επικουρικού γιατρού

Απολύουν γιατρό στα Ιώάννινα, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, που «δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις» καταγγέλλει ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου


Δεύτερη εκδικητική απόλυση επικουρικού γιατρού, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα, φανερώνει την προσπάθεια της κυβέρνησης να φιμώσει και να αποκρύψει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, εν μέσω πανδημίας.

Μετά την απόλυση του Κώστα Καταραχιά, επικουρικού γιατρού και προέδρου του σωματείου των εργαζομένων του Αγίου Σάββα, «η κυβέρνηση απολύει συνάδελφο επικουρικό γαστρεντερολόγο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων» καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Μάλιστα πρόκειται για μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο, σημειώνει η ΟΕΝΓΕ.

Την ώρα που η υγειονομική κρίση βρίσκεται σε όξυνση και κάθε γιατρός είναι πολύτιμος η κυβέρνηση εκδικείται τους άλλοτε «ήρωες» και τους ενοχοποιεί.

«Και δεύτερη απόλυση επικουρικού γιατρού επειδή "δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις". Αυτή την φορά στα Γιάννενα. Την ίδια ώρα που οι κυβερνητικοί υποτίθεται ικετεύουν τους ιδιώτες γιατρούς γονυπετείς με κροκοδείλια δάκρυα στα μάτια. Ναι, για τέτοιους τεράστιους ξεφτίλες μιλάμε». Είναι το αιχμηρό σχόλιο στο twitter του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Παναγιώτη Παπανικολάου.

Όπως κατήγγειλε προ ημερών η ΟΕΝΓΕ, «η κυβέρνηση απολύει συνάδελφο επικουρικό γαστρεντερολόγο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Η συνάδελφος μπήκε στο στόχαστρο του διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα επειδή διεκδίκησε τα αυτονόητα! Απαιτούμε να μην απολυθεί η συνάδελφος επικουρικός!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)