to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:12 | 28.08.2017

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: «Τι θα έκαναν οι followers του κ. Γεωργιάδη αν δέχονταν επίθεση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ;» (βίντεο)

«Δεν ξέρω τι θα έκαναν οι followers του κ. Γεωργιάδη αν επίθεση δεχόταν στο Κόκκινο, ή τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδη στο ΣΚΑΪ που θέλησε να δημιουργήσει εντυπώσεις.


Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την επίθεση στα παλιά γραφεία του παλαί ποτέ ΔΟΛ αναβαθμίζοντας σε «κοινή γνώμη» τους followers του λογαριασμού του στο twitter και επιχειρώντας να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα από ένα "πείραμα" "δημοσκόπηση" που έκανε.

«Πρόκειται για ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθεί κανείς πέραν της επικοινωνιακής αξιοποίησης» είπε ωστόσο δεν παρέλειψε να καταδικάσει τέτοιου είδους επιθέσεις.

Με τους προσφιλείς του υψηλούς τόνους ο αντιπροέδρος της Ν.Δ. επιτέθηκε στην ΑΥΓΗ και με ένα πλήθος υβριστικών χαρακτηρισμών κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε για τον εαυτό του τον ρόλο του πατριώτη, ξεχνώντας ότι καλούσε προεκλογικά τον κόσμο να πάρει τα χρήματα του από τη χώρα, αν έβγαινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ συνδέονται με τα αντίμετρα του 2019 - 2020

Αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι «οι αλλαγές που θα υπάρξουν στον ΕΝΦΙΑ με βάση και όσα συμφωνήθηκαν κατά την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης εντάσσονται στα αντίμετρα του 2019 – 2020» συνεχίζοντας σημείωσε ότι "στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης ότι καλύτερο πετύχουμε με την παράλληλη βελτίωση της οικονομίας θα είναι προς το καλύτερο". Δεν παρέλειψε όμως να σημειώσει ότι πρόκειται για ένα «σκληρό και άδικο φόρος». Πρόσθεσε δε ότι «βρισκόμαστε σε μια φάση αδικίας και υπερφορολόγησης αλλά επιτέλους μετά από πάρα πολλά χρόνια μπαίνουμε στη φάση της ανάκαμψης, ισχυροποίησης και θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα βάρη και τις αδικίες υπό το φάσμα της ανάπτυξης».

«Το καλοκαίρι του 2015 έγινε ένας δύσκολος και οδυνηρός συμβιβασμός υπεγράφη το 3ο μνημόνιο που εμπεριείχε τη διατήρηση δεσμεύσεων από το παρελθόν. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλαγές αλλά δεν το πετύχαμε» παραδέχθηκε τονίζοντας ότι «Και σαν αντιπολίτευση και σαν κυβέρνηση έχουμε στόχο την προστασία των φτωχών και των πιο αδικημένων και δεν έχουμε παραιτηθεί από αυτό» υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριάδης.

Κατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)