to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:44 | 14.03.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Πιθανώς στη ΝΔ επιθυμούν επικοινωνιακό πόλεμο, αντί για μία συζήτηση ουσίας

Πιθανώς στη ΝΔ επιθυμούν έναν επικοινωνιακό πόλεμο, με κραυγές και καταγγελίες, αντί για μία συζήτηση ουσίας, είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης που μίλησε Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


«Έχουμε μία έρευνα σε εξέλιξη, τόσο σε επίπεδο Δικαιοσύνης για αδικήματα που δεν εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών όσο και στην Επιτροπή της Βουλής που κάνει τη δική της δουλειά. Έρχονται διάφορα στοιχεία στην επικαιρότητα, που πρέπει να αξιοποιήσει και η προανακριτική στη Βουλή και η Δικαιοσύνη για να συνεχίσει την έρευνα», είπε ο κ. Ζαχαριάδης, σημειώνοντας ότι «αυτό που με εκπλήσσει από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και ορισμένων επικοινωνιακών κύκλων στο εσωτερικό της, είναι το ότι αντί να κρατήσουν ήπιους τόνους σε αυτό το ζήτημα ... είναι σε διαδικασία διαρκούς επιθετικότητας, καταγγελιών και ύβρεων. Πέραν του ότι σηκώνει έναν επικοινωνιακό κουρνιαχτό, αυτή η πρακτική δεν αφήνει να λειτουργήσουν τα πράγματα, να γίνει η έρευνα».
 
«Αντί να βοηθήσουν στη διερεύνηση, λένε συνεχώς ότι εμείς είμαστε σκευωροί και μας υβρίζουν. Δεν νομίζω ότι πείθει αυτό, αποτυπώνεται και στις έρευνες της κοινής γνώμης. Αν κάποιος θεωρεί ότι ουρλιάζοντας, σκούζοντας, συκοφαντώντας, κραυγάζοντας, πείθει περισσότερο, είναι απόλυτο δικαιωμά του. Εμείς δεν κάνουμε τους δικαστές. Έρχονται κάποια στοιχεία, δεν τα είχαμε μέχρι προχτές ... Την επόμενη περίοδο θα έχουμε και άλλα τέτοια στοιχεία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται. Εάν συνεχώς βρισκόμαστε σε μία διελκυστίνδα κραυγών και καταγγελιών, θα γίνεται ένας επικοινωνιακός πόλεμος, όχι μία συζήτηση ουσίας. Πιθανόν να είναι αυτό που θέλουν να πετύχουν στη ΝΔ», όπως εκτίμησε.
 
«Εμείς τουλάχιστον τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης τους σεβόμαστε, δεν τους υβρίζουμε. Όταν κάποιος λέει ότι έρχονται κατασκευασμένες κατηγορίες, δεν υβρίζει μόνο τον πολιτικό του αντίπαλο ή σύστημα, αλλά και τον δικαστή ή τον εισαγγελέα ή τον οποίονδήποτε θεσμό, καθώς λέει ότι δέχεται αυτή την παρέμβαση και την διαβιβάζει αρμοδίως», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.
 

Ακούστε το ηχητικό

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)