to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:15 | 03.03.2017

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Ο Άδωνις πουλάει τσάμπα την χώρα στο εξωτερικό λες και είναι χωράφι του (βίντεο)

«Προσπαθούμε το ταχύτερο δυνατό να γεφυρωθούν οι διαφορές, ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση» δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.


Παραπέμποντας στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της Κομισιόν, κ. Ντομπρόβσκις έκρινε ότι στόχος είναι η ολοκλήρωση του τεχνικού μέρους της αξιολόγησης ως τις 20 Μαρτίου.

Αναφερόμενος στις διαρροές που αφορούν τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι «κάποιες φορές οι διαρροές έχουν μια σχέση με την πραγματικότητα, τις περισσότερες όμως σε σχέση με την διαπραγμάτευση προσπαθούν να δημιουργήσουν μία νέα πραγματικότητα».  Συνέστησε μάλιστα στα κόμματα να υιοθετήσουν τη γραμμή του κ. Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί που μίλησαν για μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονη υιοθέτηση μέτρων.

Επέκρινε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. αναφορικά με δηλώσεις του στο Λονδίνο μιλώντας «τεράστια ανευθυνότητα» το γεγονός ότι κάποιοι βγάζουν αφρούς, επειδή δεν είναι στην εξουσία ακόμα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Εντύπωση κάνει ότι ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. βρίσκεται στο London School of Economics και σε τοποθέτησή του πουλάει τη χώρα τσάμπα και φτηνά λες και είναι δικό του χωράφι περιουσία του, ή το κληρονόμησε από κάπου, ή του το παραχωρήσανε». Ενώ την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης λέει για τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι είναι «ερωτευμένος με την καρέκλα».

Ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι «για άλλη μια φορά η Ν.Δ. αντί να φοράει την εθνική φανέλα όπως ισχυρίζεται φοράει την κομματική κάνοντας πλιάτσικο λες και είναι δικό του οικόπεδο η χώρα καλώντας τα funds και ότι ο πρωθυπουργός είναι «κολλημένος στην καρέκλα».

«Όποιος γνωρίζει ελάχιστη πολιτική ιστορία μπορεί να διαβάσει ονόματα οικογενειών που βγάζουν βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς εδώ και 100 χρόνια, σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα βρουν κανένα από τη σημερινή κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε.

"Βαβυλωνία" επικρατεί στη Ν.Δ. καθώς «ο ένας δείχνει τον άλλο» μπροστά στην αδιέξοδη και τυχοδιωκτική πολιτική που πόνταρε στην μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης για να ανέλθει και πάλι στην εξουσία, είπε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη για «τσάμπα μάγκες» στη Ν.Δ.

Κατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)