to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:53 | 21.12.2017

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Μια δημοσκόπηση δεν κρίνει το αποτέλεσμα της κάλπης

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα εμπιστευθούν το κόμμα του για άλλη μια τετραετία στην κυβέρνηση


Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και σχολιάζοντας τη νέα δημοσκόπηση της Alco που έδειξε προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με μειωμένη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως ο πολίτης μπορεί να εκδηλώνει την αγανάκτηση του για μια κυβέρνηση, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα κρατήσει την ίδια στάση όταν βρεθεί στην κάλπη. Εξέφρασε, παράλληλα, την πεποίθησή του ότι θα δοθεί μια νέα τετραετία στην κυβέρνηση προκειμένου την περίοδο 2019-2020 να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους.

 

Εν συνεχεία, τόνισε πως δεν αρκεί “να πάρεις την απογοήτευση από την ψυχή του κόσμου, αλλά να κάνεις εφαρμογές της πολιτικές που θα ανατρέψουν το κλίμα”, τη στιγμή που η κυβέρνηση βρίσκεται σ' ένα σημείο καμπής και πηγαίνει προς τα πάνω.

Αναφορικά με την αυτοκριτική της κυβέρνησης, ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανεβάσει τον πήχη, μιλάει για υπαρκτές δυσκολίες, και όχι για “success story”, και ότι χρειάζεται άλλη μια τετραετία για να διορθωθούν κατά κάποιον τρόπο οι μνημονιακές πολιτικές.

Τέλος, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και την εμφάνιση συγγενικού προσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στις λίστες των Paradise Papers, επισημαίνοντας ότι είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα από τα ελάχιστα κόμματα της ευρωπαϊκής δεξιάς που δεν έχει βγάλει λέξη για τα ζητήματα αυτά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)