to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:31 | 01.11.2017

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Mετά το μνημόνιο θα έχουμε δημοσιονομικές δυνατότητες για παρεμβάσεις

O διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για το επίπεδα των πλεονασμάτων μέχρι το 2022 καθώς και για το προσφυγικό


"Το κοινωνικό μέρισμα θα είναι σχεδόν διπλάσιο από το περυσινό" τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Σημείωσε ότι μετά το μνημόνιο θα έχουμε δημοσιονομικές δυνατότητες για περισσότερες παρεμβάσεις, αλλά χωρίς τις σπατάλες του παρελθόντος.

Αναφερόμενος στα πλεονάσματα, είπε ότι όντως έως το 2022 είναι μεγάλα, αλλά όχι μεγαλύτερα από αυτά που είχαν συμφωνήσει άλλες κυβερνήσεις.

Για το προσφυγικό είπε ότι είναι σημαντικό θέμα και ότι δεν ασχολείται μόνο ο Μουζάλας ή ο Μπαλάφας αλλά όλη η κυβέρνηση. Χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.

Κ. Ζαχαριάδης: «Μίζερη αντιπολίτευση» η Ν.Δ. ασκεί μικροπολιτική

Για «μίζερη αντιπολίτευση» και «μικροπολιτική» μέμφθηκε τη Ν.Δ. ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης αναφερόμενος  το πρωί στην ΕΡΤ στην πολιτική τοποθέτηση της Ν.Δ. με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου.

«Τότε η Ν.Δ. υποστήριζε ότι γινόταν ο «κακός χαμός» στο κέντρο της Αθήνας και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που οι αρχές εξιχνιάζουν την υπόθεση δεν αισθάνονται εκτεθειμένοι για αυτά τα ζητήματα; Ότι έκαναν μικροπολιτική για αυτά τα θέματα;» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που διαρκώς επικαλείται η Ν.Δ. ο κ. Ζαχαριάδης αναρωτήθηκε:

«Δεν ανησυχούν με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν εκεί στη Ν.Δ.; Δεν τους απασχολεί ότι καμία δημοσκόπηση δεν έχει πέσει μέσα από το 2010 ως σήμερα;»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)