to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:29 | 24.09.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Μας κάνουν πιο αποφασιστικούς οι λογικές του Κοτζαμάνη, δεν μας τρομάζουν

Ο τραμπουκισμός, η λογική του Κοτζαμάνη, θα ηττηθεί, δεν θα περάσει, μας κάνει πιο αποφασιστικούς, να είμαστε κάθε εβδομάδα στα γήπεδα, κάθε ημέρα στις γειτονιές, τόνισε για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα ο διευθυντής της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


Η τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη μία απόδειξη για το πόσο έχει οξυνθεί το κλίμα, επειδή 30 θερμοκέφαλοι είχαν διαφορετική άποψη για το Μακεδονικό, αποφάσισαν να δείρουν τριάντα άτομα έναν, είπε ο κ. Ζαχαριάδης.
 
Αυτός ο τραμπουκισμός, η λογική του Κοτζαμάνη, θα ηττηθεί, δεν θα περάσει. Αντίθετα, μας κάνει πιο αποφασιστικούς, να είμαστε κάθε εβδομάδα στα γήπεδα, κάθε ημέρα στις γειτονιές και τα καφενεία, να συζητούμε με τους πολίτες -και αυτούς που συμφωνούν μαζί μας και με αυτούς που διαφωνούν, όπως τόνισε.
 
Ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι ήταν σημαντικό πως το σύνολο του πολιτικού κόσμου έχει καταδικάσει την επίθεση, αν και η όξυνση του πολιτικού λόγου την τελευταία περίοδο έχει παίξει τον ρόλο της στην όξυνση, όπως είπε.
 
Στην περίπτωση του λυντσαρίσματος στο κέντρο της Αθήνας, ο ίδιος υπογράμμισε πως είναι ανατριχιαστική μία δολοφονία ενός ανθρώπου, που εδάρη ανηλεώς ως τον τελικό θάνατο, μπροστά στα μάτια των ανθρώπων της ΕΛΑΣ. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, που δείχνει ότι επιστρέφουν οι λογικές της αυτοδικίας, όπως σημείωσε.
 
Η δική μας άποψη είναι ότι η ελευθερία και η ασφάλεια πάνε μαζί, δεν μπορεί να θυσιάζεται καμία. Θυσιάζοντας την μία, καταργείς την άλλη. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η βαρβαρότητα οδηγεί σε τέτοια ακραία περιστατικά, τόνισε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)