to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:49 | 08.01.2018

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Ιστορική ευκαιρία επίλυσης του ζητήματος με το όνομα (βίντεο)

Ιστορική χαρακτήρισε την ευκαιρία επίλυσης του ζητήματος για το όνομα της ΠΓΔΜ ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης


Ιστορική χαρακτήρισε την ευκαιρία επίλυσης του ζητήματος για το όνομα της ΠΓΔΜ ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης υπογραμμίζοντας ότι για να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη πρέπει να επιλύουμε θέματα.

«Όταν θα υπάρξει η τελική πρόταση για το όνομα από τους καθ’ ύλην αρμόδιους το κάθε κόμμα θα πάρει τη θέση και θα δηλώσει την τοποθέτησή του» ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης στο ΣΚΑΙ αρνούμενος ότι υπάρχει κάποια ενδοκυβερνητική κρίση.

Παράλληλα δήλωσε ότι είδε «με πολύ θετικό τρόπο είδα τη δήλωση του υπουργού Άμυνας, Π. Καμμένο και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Παπαχριστόπουλου που λένε ότι εμπιστεύονται απολύτως τον κ. Κοτζιά που είναι υπεύθυνος για τη διαπραγμάτευση» και πρόσθεσε ότι λαμβάνοντας υπόψη και τις θετικές δηλώσεις από την πλευρά της ΠΓΔΜ έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να λύσουμε αυτό το ζήτημα.

Αφήνοντας αιχμές για τις διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό της Ν.Δ., ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι «οι διαφορετικές τοποθετήσεις τουλάχιστον αφορούν δυο διαφορετικά κόμματα που συγκυβερνούν κάτι που είναι φυσιολογικό και όχι όπως συμβαίνει σε άλλα κόμματα στην αντιπολίτευση που έχουν δυο διαφορετικές τοποθετήσεις μέσα στο ίδιο κόμμα».

Φέρνοντας ως παράδειγμα την προηγούμενη διακυβέρνηση υποστήριξε ότι «αν υπήρχε αυτή η συζήτηση στην κυβέρνηση του κ. Σαμαρά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι άνθρωποι που συγκυβερνούσαν, τότε,  από το ΠΑΣΟΚ θα είχαν άλλη άποψη».

Κατ. Μπρ. - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)