to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:12 | 06.07.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Η ΝΔ ενδιαφέρεται να γίνουν περικοπές συντάξεων για να φορτωθεί πολιτικό κόστος ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ στο θέμα των συντάξεων δεν ενδιαφέρεται αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν περικοπές, ενδιαφέρεται να γίνουν για να φορτωθεί το πολιτικό κόστος ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Δραγασάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να απολαύσει η ίδια πολιτικά οφέλη, είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


«Τους έχει πιάσει τρομερός καημός και γι' αυτό έκαναν το πολύ... έξυπνο από στρατηγικής άποψης, την ώρα που η χώρα συζητούσε το ζήτημα του χρέους, αυτοί έβαζαν στο δημόσιο διάλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη το θέμα της περικοπής των συντάξεων», είπε ο κ. Ζαχαριάδης.
 
«Ο ίδιος ο αντιπρόεδρός του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Χατζηδάκης, κόντεψε να κάνει παρατήρηση από βήματος της Γερουσίας στον καθ' ύλην αρμόδιο Επίτροπο Οικονομικών, επειδή τόλμησε να πει ότι και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να δούμε», όπως είπε.
 
Ο κ. Ζαχαριάδης εκτίμησε ότι «η ΝΔ σε αυτό το ζήτημα δεν ενδιαφέρεται για το αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν περικοπές. Ενδιαφέρεται να γίνουν περικοπές για να φορτωθεί το πολιτικό κόστος ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Δραγασάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να απολαύσει η ίδια πολιτικά οφέλη».
 
Όσον αφορά την πιθανότητα να αποσυρθούν οι μειώσεις των συντάξεων, ο κ. Ζαχαριάδης εκτίμησε ότι αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που είπε ο κ. Μοσκοβισί. Δηλαδή να περιμένουμε το Φθινόπωρο τα στοιχεία της οικονομίας, του πλεονάσματος, του ΕΦΚΑ. Εάν είναι θετικά, βεβαίως θα πρέπεί να εξετάσουμε, πολιτικά και τεχνοκρατικά, όλες τις δυνατότητες προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω κοινωνικός πόνος».
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)