to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:58 | 17.06.2020

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Για να τραβήξει αυτιά η Ντ. Μπακογιάννη, τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά (ηχητικό)

«Τους πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη» για την άθλια «λίστα Πέτσα» των 20 εκατ. ευρώ, το γεγονός ότι «τράβηξε αυτιά» η Ντόρα Μπακογιάννη σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, μας επιστρέφουν στην εποχή που κάθε υπουργός μπορεί να κάνει «τα δικά του» με τα ΜΜΕ, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


Αργά ή γρήγορα, θα την μάθουμε την «Λίστα Πέτσα» και θα φανούν όλα, εκτίμησε ο κ. Ζαχαριάδης, ο κυριακάτικος Τύπος, ακόμη και το κύριο άρθρο της Καθημερινής, μίλησε για διαφάνεια, ενώ υπήρξε και η παρέμβαση της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Και όταν παρεμβαίνει για να «τραβήξει αυτιά» η κα Μπακογιάννη, τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Τους πιάσαμε «με την γίδα στην πλάτη», όπως είπε χαρακτηριστικά, γι` αυτό είδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση των 20 εκατ. ευρώ αδιαφανών χρηματοδοτήσεων σε ΜΜΕ υπαρκτά και... μη. Φανταστείτε πόσα μικρότερα (γιατί δεν θέλω να φανταστώ μεγαλύτερα από αυτό που είναι ήδη πολύ μεγάλο και σοβαρό) προσπαθούν να κάνουν καθημερινά, σε επίπεδο Δήμων, Περιφερειών, Κεντρικής Κυβέρνησης, που μπορεί να μην τυγχάνουν της δημοσιότητας που πήρε αυτή η άθλια «λίστα Πέτσα» που χρηματοδότησε site που δεν υπήρχαν ή είχαν να ανανεώσουν περιεχόμενο 10 χρόνια, ή κορυφαίων δημοσιογράφων που παίρνουν την μερίδα του λέοντος για «να λιβανίζουν και να ευλογούν».

Ας βγάλουν αριθμούς και νούμερα να μας διαψεύσουν, είπε ο κ. Ζαχαριάδης. Τόσο με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και παλαιότερα επί ΠΑΣΟΚ είχαμε μπει σε μία διαδικασία διαφάνειας, να δημοσιεύεται η κρατική διαφήμιση και οι δαπάνες που πηγαίνουν στις διάφορες ιστοσελίδες, όπως και η διαφήμιση που δίνουν οι τράπεζες, να μην μπορεί να κάνει τα δικά του ο κάθε υπουργός. Ο κ. Πέτσας με τις πολιτικές του μας γυρνάει πίσω, σε αυτή την κατάσταση. Αντιλαμβάνονται την χώρα ως τσιφλίκι τους, τους ίδιους ως «ιδιοκτήτες» και όλους εμάς είτε ως «ενοικιαστές» ή παρείσακτους που «τους χαλάμε την δουλειά»...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)