to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:38 | 08.09.2016

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Διάφανα όλα τα στοιχεία, βασικοί χρηματοδότες της «Αυγής» οι συνδρομητές της (βίντεο)

«Είναι μια διαδρομή κοινωνίας και Αριστεράς»


«Τα στοιχεία είναι διάφανα και στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει» δήλωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στην ΕΡΤ. «Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ούτε για το δάνειο του κόμματός μας, ούτε της εφημερίδα μας» τόνισε αντιδιαστέλλοντας ότι η Ν.Δ. ακόμα δεν έχει απαντήσει για τον Κήρυκα Χανίων.

«Η ΑΥΓΗ είναι συνυφασμένη με τους αγώνες, τις αγωνίες και τις διώξεις ενός ολόκληρου κόσμου της Αριστεράς» υποστήριξε ο Κ. Ζαχαριάδης επισημαίνοντας ότι χθες στην Εξεταστική Επιτροπή επιχειρήθηκε μια «πολιτική συκοφάντηση». «Είναι μια διαδρομή κοινωνίας και Αριστεράς». «Είμαι συνδρομητής στην ΑΥΓΗ 14 χρόνια και έχουμε κρατήσει την εφημερίδα ζωντανή σε οικονομική ασφυξία για το χώρο μας όταν ακόμα ήταν στο 3%.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθύμισε τέλος τη «λυσσαλέα μάχη» που δόθηκε για να μην υπάρχουν κανόνες στα ΜΜΕ» και την απόλυτη αντιφατικότητα αυτοί που διερρήγνυαν τα ιμάτια τους για τον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία και ήθελαν πολλές άδειες, μετά το διαγωνισμό και αφού εξασφάλισαν την άδεια λειτουργίας ζήτησαν να μην πάρει κανένας άλλος άδεια.

Κλείνοντας ανέδειξε την επικοινωνιακή χρήση του θέματος της ΑΥΓΗΣ με σαφές πολιτικό στόχο την Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή μάλιστα που μετά από τόσα χρόνια για πρώτη φορά επιχειρήθηκε να μπει να υπάρξει διαφάνεια στο θέμα του δανεισμού κομμάτων και ΜΜΕ και η κυβέρνηση ήταν αυτή που έφερε «νόμο στο Κοινοβούλιο για να δημοσιεύεται η διαφημιστική δαπάνη και να γνωρίζει ο κόσμος.»

Kατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)