to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:43 | 08.05.2019

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Κ. Παπανάτσιου: Θα φέρουμε και άλλα θετικά μέτρα, ο Μητσοτάκης δε ξέρει την οικονομία (βίντεο)

«Αν ήξεραν δε θα την είχαν φέρει σε αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια. Θα τους φέρνουμε όλα τα θετικά και θα τα ψηφίζουν»


«Κάθε μέρα θα συνεχίζουμε να φέρνουμε όσα πιο πολλά μέτρα μπορούμε», δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, αναφερόμενη στα φιλοαναπτυξιακά μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο, τονίζοντας ότι αυτά αφορούν πάνω από 5 εκατ. πολίτες.

«Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας μέχρι τέλος του έτους και της επόμενης τετραετίας για να μπορέσουμε να φέρουμε και άλλα μέτρα. Κάθε μέρα θα συνεχίζουμε να φέρνουμε όσα πιο πολλά μέτρα μπορούμε. Ό,τι δημοσιονομικό χώρο εξασφαλίζουμε θα τον επιστρέφουμε αμέσως στον ελληνικό λαό γιατί αυτά είναι θυσίες όλων των Ελλήνων» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Η υφυπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης και δήλωσε υπερήφανη για τη δουλειά που έχει γίνει. «Καταφέραμε και βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, αποπληρώνουμε το ΔΝΤ, έχουμε βγει στις αγορές, υπάρχει μία σταθερότητα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε, η κυβέρνηση έχει πλέον την ελευθερία των κινήσεων και λαμβάνει δικές της αποφάσεις. «Από τη ΔΕΘ και μετά κάνουμε τη δικιά μας πολιτική. Αυτή που θέλουμε για να ξαναφέρουμε τα πάντα σε αυτούς που έχουν πληγεί από την κρίση. Σε αυτούς που έχασαν μισθούς και συντάξεις. Να γυρίσουμε σιγά σιγά τα χρήματα» τόνισε.

Κληθείσα να σχολιάσει την παλαιότερη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκτίμησε ότι η ελληνική οικονομία δεν αντέχει 13η σύνταξη, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ξέρει την ελληνική οικονομία. «Αν ήξεραν δε θα την είχαν φέρει σε αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια. Θα τους φέρνουμε όλα τα θετικά και θα τα ψηφίζουν. Ή δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν τι μεγάλη αλλαγή έχει γίνει στην ελληνική οικονομία, ή δε θέλουν, ή δεν τους ενδιαφέρει» υπογράμμισε η Κ. Παπανάτσιου και συμπλήρωσε:

«Τόσο καιρό μιλούσαν για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, δηλαδή για τις 104.000 επιχειρήσεις. Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις. Και για αυτές φέραμε μέτρα. Προτεραιότητά μας είναι ο συνταξιούχος, ο καταναλωτής της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου για να μπορέσει να έχει ρεύμα και ζεστασιά σπιτιού».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)