to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:38 | 22.03.2019

Αυτοδιοίκηση

Κ. Νοτοπούλου: «Πού και να μην ήθελε να το χρησιμοποιήσει προεκλογικά ο κ. Ταχιάος»

Λυπάμαι πάρα πολύ για το ατυχές περιστατικό που συνέβη χθες σε συγγενικό σας πρόσωπο, αλλά επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω στην καθημερινότητα συμπολιτών μας που έχουν μείνει στο σκοτάδι τόσο από τις διοικήσεις που υπηρετήσατε όσο και τη σημερινή διοίκηση» δήλωσε η υποψήφια για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με συγγενή του επίσης υποψηφίου Νίκου Ταχιάου.


Ολόκληρη η δήλωση της Κ. Νοτοπούλου για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με συγγενή του επίσης υποψηφίου Νίκου Ταχιάου:

Θέλουμε οι πολίτες να κυκλοφορούν χωρίς φόβο σε όλη τη Θεσσαλονίκη αλλά οι παραβατικές συμπεριφορές δεν αντιμετωπίζονται μόνο με την αστυνόμευση. 

Ο πολίτης πρέπει εκτός από ασφαλής να νιώθει και ελεύθερος. Το αίσθημα της ασφάλειας είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές επιτυχίες. Εμείς διεκδικούμε περισσότερες περιπολίες σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Ταχιάος- με το γνωστό πια λαϊκισμό του , άλλων εποχών- ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων-  εκμεταλλεύεται την περιπέτεια των δικών του ανθρώπων για να μου επιτεθεί με άθλια ψεύδη.

Πριν από δυο ημέρες έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού μας στο κέντρο της πόλης. Παρά την έντονη βροχή σχεδόν δυο χιλιάδες συμπολίτες μας παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, χωρίς την παρουσία των ΜΑΤ όπως θέλει να υποστηρίζει ο ανθυποψήφιός μου.

Κύριε Ταχιάο, κινούμαι στο κέντρο της πόλης ακόμα και τα τελευταία χρόνια όπως έκανα πάντα. Δεν «ανακάλυψα την Αμερική» τους τελευταίους μήνες! 

Λυπάμαι πάρα πολύ για το ατυχές περιστατικό που συνέβη χθες σε συγγενικό σας πρόσωπο, αλλά επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω στην καθημερινότητα συμπολιτών μας που έχουν μείνει στο σκοτάδι τόσο από τις διοικήσεις που υπηρετήσατε όσο και τη σημερινή διοίκηση.

Όποιος θεωρεί ότι η λύση στη μείωση της εγκληματικότητας είναι αποκλειστικά η καταστολή, είναι σαν να θεωρεί ότι τα παιδιά «συμμορφώνονται» με το ξύλο!

Έχετε πολλά να μάθετε για την καθημερινότητα της πόλης μας, είναι μια καλή ευκαιρία αυτό το διάστημα να περπατήσετε σε γειτονιές που δεν γνωρίζετε, σε «άβατα» όπως τολμάτε να τα αποκαλείτε με θράσος και να συνειδητοποιήσετε έστω και αργά πόσο μεγάλο κακό έχουν επιφέρει στην κοινωνία της πόλης μας, αντιλήψεις όπως οι δικές σας.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)