to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:31 | 02.07.2018

Πολιτική

Κ. Μπάρκας: «Περιμένω μια απάντηση από τη Ν.Δ. για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει στενές σχέσεις με τον κ. Φρουζή» (βίντεο)

«Περιμένω μια απάντηση από τη Ν.Δ. για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει στενές σχέσεις με τον κ. Φρουζή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αναφορικά με τη δημοσίευση από την εφημερίδα Documento της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του προέδρου της Ν.Δ. και του πρωταγωνιστή του σκανδάλου «Novartis», μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ


«Περιμένω μια απάντηση από τη Ν.Δ. για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει στενές σχέσεις με τον κ. Φρουζή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αναφορικά με τη δημοσίευση από την εφημερίδα Documento της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του προέδρου της Ν.Δ. και του πρωταγωνιστή του σκανδάλου «Novartis», μιλώντας στην  εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό συλλαλητήριο, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με τους λίγους διαδηλωτές να εκφράζουν τη διαφωνία τους για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Κώστας Μπάρκας επισήμανε «Περιμένω μια αντίδραση από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στο σύνθημα “μαχαίρι στη καρδιά του κάθε αντιφά”, που ακούστηκε στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό. Διότι, στο αντιφασιστικό κίνημα, να θυμίσω, δεν συμμετείχαν μόνο κομμουνιστές και αριστεροί, αλλά μια πλειάδα ανθρώπων για να διώξουν ένα σύστημα, το οποίο είχε ως προμετωπίδα το θάνατο της δημοκρατίας, το θάνατο της συνεννόησης, το θάνατο των ανθρώπων» και πρόσθεσε «Ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑΣΟΚ καταδίκασαν τα συνθήματα, που ακούστηκαν χθες, γιατί συμμετέχουν σ’ αυτά τα συλλαλητήρια, θεωρώντας ότι είναι «υπερπατριώτες» και ότι θα κερδίσουν λίγες ψήφους. Αλλάζουν «γραμμή» στο Μακεδονικό θεωρώντας ότι θα κερδίσουν κάτι. Δεν κερδίζουν απολύτως τίποτα. Ίσα-ίσα κερδίζουν τη χλεύη του κόσμου».

Σχετικά με την έξοδο της χώρας μας από τα Μνημόνια και την επιτροπεία, ο Κώστας Μπάρκας είπε «Η ουσιαστική αλλαγή που συμβαίνει με την έξοδο της χώρας μας από τα Μνημόνια, είναι ότι πλέον η χώρα μας έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει μόνη της για το πώς θα πετυχαίνει συγκεκριμένους στόχους, τους οποίους έχει συμφωνήσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να έρχεται κάποιος και να μάς υπαγορεύει τι θα κάνουμε».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)