to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:45 | 04.11.2021

Πολιτική

Κ. Μάλαμα: Καμία υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου του Νέου Μάρμαρα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή

Η Κυριακή Μάλαμα καλεί την Υπουργό Παιδείας να σταματήσει αυτή την πολιτική υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης της Χαλκιδικής και να καλύψει όλα τα εκπαιδευτικά κενά, με άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών.


Κοινοβουλευτική αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κατέθεσε η Κυριακή Μάλαμα, σε σχέση με το πρόβλημα εκπαιδευτικών κενών που αντιμετωπίζει το δημοτικό σχολείο του Νέου Μαρμαρά. Η αναφορά κατατίθεται σε συνέχεια επιστολής διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Όπως επισημαίνεται στην αναφορά, η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου είναι εξαιρετικά ανήσυχη από το γεγονός ότι, λόγω των εκπαιδευτικών κενών, δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα, ενώ εδώ και δύο μήνες τα παιδιά δεν διδάσκονται ξένες γλώσσες, εξαιτίας της απουσίας εκπαιδευτικών ειδικοτήτων αγγλικών και γερμανικών. Στο πλαίσιο αυτό η Κυριακή Μάλαμα καλεί την Υπουργό Παιδείας να σταματήσει αυτή την πολιτική υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης της Χαλκιδικής και να καλύψει όλα τα εκπαιδευτικά κενά, με άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς :

Προς την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Θέμα : Άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Μάρμαρα Χαλκιδικής.


Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα καταθέτει ως αναφορά την από 3 Νοεμβρίου 2021 επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής, με την οποία επισημαίνεται η αντίθεσή του στην κατάργηση του προγράμματος του Ολοημέρου, λόγω απουσίας εκπαιδευτικού, καθώς και την επιτακτική ανάγκη για κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς βασικών ειδικοτήτων ξένων γνωστών. Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, η κάλυψη των κενών αυτών αποτελεί κρίσιμη παράμετρο της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου, καθώς και της ποιότητας της εκπαίδευσης των παιδιών που φοιτούν σε αυτό.


Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας σχετικά με τα αναφερόμενα στο συνημμένο στην κατεύθυνση την άμεσης κάλυψης των εκπαιδευτικών κενών στο δημοτικό σχολείου του Νέου Μαρμαρά και της στήριξης της δημόσιας εκπαίδευσης στη Χαλκιδική.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)