to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:57 | 28.01.2019

Αυτοδιοίκηση

Κ. Κάβουρας: Καλωσορίζουμε την κίνηση «Ίλιον Με Άλλα Μάτια» στην κοινή μας προσπάθεια

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα για την εκλογική συνεργασία της δημοτικής κίνησης Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη»


Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα για την εκλογική συνεργασία της δημοτικής κίνησης Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη» με την Κίνηση Προβληματισμού Ενεργών Πολιτών «Ίλιον Με Άλλα Μάτια»:

Οι νέοι άνθρωποι αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.

Γι’ αυτό και ως «Αλληλέγγυα Πόλη» από την πρώτη στιγμή επιδιώκουμε να εκφράσουμε τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους, αλλά και να τους δώσουμε βήμα κάνοντάς τους συμμέτοχους στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για την πόλη μας.

Μέσα από ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο, που έλαβε χώρα όλο το προηγούμενο διάστημα, με το «Ίλιον Με Άλλα Μάτια – Κίνηση Προβληματισμού Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ιλίου και πρ. Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Διαφάνειας, Δια Βίου Μάθησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Βαγγέλη Αυγουλά, διαπιστώσαμε ότι μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για το μέλλον της πόλης μας.

Είδαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Για το λόγο αυτό, με όρεξη για δουλειά και δημιουργικές προτάσεις, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί, δημιουργώντας μια προοδευτική Συμμαχία για το Ίλιον, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

Θέλω να καλωσορίσω στην κοινή μας προσπάθεια, τρεις νέους, άξιους επιστήμονες και συνδημότες μας, τον Βαγγέλη Αυγουλά, τον Δημήτρη Αλατά και την Χρυσάνθη Γεωργαντά, που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)