to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:06 | 30.12.2020

Πολιτική

Κ. Αρβανίτης: Ναι στον εμβολιασμό – Όχι στις εντυπώσεις ότι τελειώνουμε γρήγορα με την πανδημία (βίντεο)

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επέκρινε την κυβέρνηση για δημιουργία εντυπώσεων σε σχέση με τον εμβολιασμό και διπλά μηνύματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας


Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη φιλοξενήθηκε ο Κώστας Αρβανίτης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επέκρινε την κυβέρνηση για δημιουργία εντυπώσεων σε σχέση με τον εμβολιασμό και διπλά μηνύματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ σχολίασε τη σχέση της ΝΔ με την Palantir, το νέο «άδειασμα» Βρούτση από τον Πρωθυπουργό και τις ευθύνες Χρυσοχοΐδη για τη συνεχιζόμενη διαφυγή του καταδικασμένου ναζί εγκληματία Χρήστου Παππά.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στη λογική να αμφισβητήσει την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΕΣΥ. Με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και σθένος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τοποθετηθεί.

Φωνάζω, διαμαρτύρομαι και θυμώνω όταν άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο δίνουν διπλό μήνυμα. Η ιστορία του κορωνοϊού έχει δρόμο. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις και επικοινωνία ότι αυτή η ιστορία τελειώνει τώρα που ήρθε το εμβόλιο και “ο ΚύροςΓρανάζης θα μας κάνει όλους καλά”. Θέλει δρόμο, κουράγιο, σθένος και δεν μπορούμε να δώσουμε ημερομηνία λήξης συναγερμού»

Για το χτεσινό «άδειασμα» Βρούτση από τον πρωθυπουργό:
«Θέλω να ευχηθώ στον κύριο Βρούτση να έχει κουράγιο διότι είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που τον αδειάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή τη φορά για το θέμα των χαμηλοσυνταξιούχων. Δεν είναι δυνατόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην ήξερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει τροπολογία για τους χαμηλοσυνταξιούχους, δεν είναι δυνατόν ο Βρούτσης να έκανε του κεφαλιού του, σας θυμίζω τα voucher»

Για τις ευθύνες Χρυσοχοΐδη στην υπόθεση διαφυγής του Χρήστου Παππά:
«Να ευχηθώ ακόμη στον κύριο Χρυσοχοΐδη να τρώει ψάρι γιατί έχει φώσφορο και μπορεί να ανοίξει τα μάτια του να βρει και τον Παππά. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας εγκληματίας ναζιστής που δεν είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι και έχει φύγει από τα πρωτοσέλιδα»

Για την υπόθεση Palantir:
«Η υπόθεση με την Palantir είναι μια ύποπτη, περίεργη ιστορία και έχω την αίσθηση ότι οι σχέσεις ΝΔ & Μητσοτάκη με την Palantir ήταν από τις ευρωεκλογές»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)